MUSIC FASHION ÚJSÁG – 13. szám – A LEGJOBB PARTY ZENEKAROK LAST MINUTE

2013. 11. 04.

 

ABRAKAZABRA
A LEGHÍRESEBB SZTÁROK A SZÍNPADON

Az 1999-ben alakult Abrakazabra zenekar Magyarország egyik legsikeresebb party-zenekara, illetve a szakmában és a közönség által is legelismertebb előadókat kíséri élő koncertjeiken. A hét profi zenészből álló csapat mindig mindenhol a maximumot nyújtja.Produkcióik palettája rendkívül színes.

Élő-koncertek:

Charlie-Somló-Demjén Megakoncert, Auth Csilla, Balázs Fecó, Demjén Rózsi Best of slágerei (Énekel: Subecz Tamás), Hien, Horváth Charlie, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Kocsis Tibi, Koós Réka, Kovács Kati, Nyári lányok, Radics Gigi, Somló Tamás, Szulák Andrea, Takács Nikolasz, Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Csaba, Vastag Tamás.

Produkciók:

  • Táncdalfesztivál Anno: Koós János, Aradszky László, Kovács Kati, Bakacsy Béla, Harangozó Teri, Solymos Tóni és Soltész Rezső szereplésével.
  • LGT Respect: az LGT legnagyobb slágerei Galambos Dorina, Koós Réka, Veres Mónika, Bebe, Bűdi Szilárd, Czutor Zoltán, Gájer Bálint, Kocsis Tibor, Pély Barna előadásában.
  • Retrománia koncert: időutazás a múltba, a legnagyobb bulidalok a 70-80-90-es évekből Roy, Tóth Vera, Szolnoki Péter, Bebe valamint Sári Évi kedvenc slágerei.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.




ABAHÁZI GROUP
AND THE ROCK GOES ON!

Abaházi Csaba, a ClassFM kívánságműsorának vezetője, a 90-es években énekese, frontembere és szövegírója volt a legendás SING SING zenekarnak. Ki ne ismerné a leghíresebb dalukat, mely a mai napig minden buliban szinte kötelezően elhangzik: Halál a májra!
Csaba 2012-ben létrehozta saját zenekarát, az Abaházi Group-ot. A koncerteken a magyar és külföldi klasszikus rockdalok mellett felcsendülnek a régi nagy SING SING slágerek. A zenekar örömmel hív vendégzenészeket, énekeseket. Feltűnt már az Abaházi Group koncertjein Pataki Attila, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Janicsák Veca, az Animal Cannibals.

Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk kedvezményes árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


BESTIÁK SHOW BAND – RETRO SHOW

Moór Bernadett - Bedhy és Somorjai Ilona - Bee nagyjából egy évtizede még a magyar zenei toplistákat élén szerepelt országszerte népszerű triójukkal, a Bestiák zenekarral. Sa­ját show-zenekaruk a több zenei stílusból (disco-tól a funky-n át egészen a rock-ig) válogatott repertoárral igazi party hangulatot biztosít. Az élményt az teszi igazán különlegessé, hogy a színpadi show során az énekesnők jelmezekkel is felelevenítik az általuk megformált előadókat.
Egy pár előadó a repertoárból: Michael Jackson, Modern Talking, ABBA, Cher, Earth Wind and Fire, Madonna, Tina Turner, LGT, Neoton Família, Hungária, Máté Péter, Zoltán Erika, Magna Cum Laude stb.
BESTIÁK RETRO SHOW: az élőzenei műsor során a 3. Bestiával, Hon­ey-val kiegészülve egy 1/2 órás eredeti Bestiák Együttes koncert hallható. A show további részében a zenekar vendégei között szere­pel: Hip Hop Boys, Animal Cannibals, Baby Gabi, Kozmix, Judy.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


BESTOF – BESTOF STAND UP MUSIC

Mi történik ha ötvözzük a humort és a zenét? STANDUP MUSIC!
És ki csinálhatná ezt jobban, mint azok akik szövegelni és zenélni is tudnak? BESTOF!
A BESTOF zenekar 2001 augusztusában rakta le az alapkövét. Az akkori tagok egytől-egyig a Danubius Rádióban dolgoztak, így megkapták a "rádiós zenekar" jelzőt. Aztán a siker úthengere megállíthatatlan volt, fellépés fellépést követett, fesztiválokon, road-show-kon, klubbokban. És bár ma már a tagok nem mindegyike dolgozik rádióban, a "műsorvezetős zenekar" jelző még mindig igaz rájuk. Ezért kikerülhetetlen, hogy a fellépéseken is ötvözzék a zenét a beszéddel, amit találóan Standup music-nak neveztek el. Kizárólag nagyon ismert magyar és külföldi dalokat játszanak, lendületesen és vidáman, ezzel is garantálva az igazi felejthetetlen buli hangulatot, a közönség óriási megelégedésére.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.



DISCOKINGS
SZTÁROK A DISCO OLTÁRÁN

Már megint eltelt egy esztendő, és újra elérkezett az év végi „party őrület”! Céges rendezvények, partnertalálkozók, ügyfélparty, Karácsonyi party, Mikulás party… De ilyenkor aa klubok, discok is még inkább szeretnek különleges műsorokat ajánlani, hogy minél több embert csábítsanak el hétvégi szórakozásra.
Szeretnénk ajánlani egy olyan programot, ami kellően költséghatékony, ám mégis közismert sztárokat visz a közönségnek. Egy klub hangulatát felfokozza, egy céges partyn pedig kellemes meglepetést okoz egy sima DJ-s táncparkett helyett.

DISCOKINGS - Hamisítatlan interaktív disco őrület!

A leghíresebb disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok párbajával.
A disco királyai és királynői: Galambos Dorina, Sári Évi, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Pély Barna, Varga Viktor.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.


GARAMI FUNKY STAFF
FUNKY ÉS SOUL DISCO ARZENÁL

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor (ClassFm) régi nagy álmát váltja valóra: a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereinek megidézése hangzásban és látványban. A 2010 óta működő zenekar tavaly az igényesebb soul műfaj felé fordult, persze megtartva a szórakoztató és táncolható funky és disco blokkokat. A zenekar tagjai nemcsak hangszer- és énektudásukkal járulnak hozzá a produkcióhoz, hanem megjelenésükkel is, hiszen a korai Motown stílus a hangszerelésben es az öltözködésben is visszatükröződik.
A zenekar szívesen dolgozik együtt sztárvendégekkel: Galambos Dorina, Sári Évi, Tóth Vera, Veres Mónika, Bebe, Babos Gyula, Emilio, Gájer Bálint, Király Viktor, Pély Barna.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.