Belmondo play's Beatles

Belmondo play's Beatles

Bemutatkozás

A BELMONDO elsősorban koncertzenekar, a megalakulás óta eltelt 10 év alatt évről évre növelték élő fellépéseik számát. Előadásaikon garantált a jó hangulatú élcelődés, a gegek és fricskák, szövegeik egyszerre elgondolkodtatóak és humorral fűszerezve tartanak tükröt a közönségnek.
A zenekar fő profilja a 7 lemezükről válogatott saját dalokból álló koncert (melynek gerincét a közismert - Belmondo dalok alkotják: „Szájalok”, „Szabadon”, „Emelt díjas lányok”, „Minden Nő”, „Rocksztár”), de BELMONDO PLAYS BEATLES címmel szívesen adnak olyan műsort is, melyben ikonikus zenei kedvencük, a Beatles számainak harapósabb/rockosabb átdolgozásai adják a műsor javát.
Először 2006-ban a „Lesz, volt, van” c. dalukkal robbantották a hazai slágerlistákat. Ezt a dalt még most, 2016-ban is minden nap játssza a ClassFm! Váratlanul robbant a köztudatba 2011 februárjában az MR2 által rengetegszer játszott, szívbemarkoló szerelmes daluk, a „Mikor”, mely névadója lett a 4.-dik nagylemezüknek. 2014-ben már két daluk is közönség kedvenccé vált: elsőként a „Miért ne higgyem?” (A DAL 2014 című műsor résztvevőjeként), a másik pedig egy különleges remix, melyhez klipet is forgattak, ez az angol nyelvű „We Could Lie”. 2015-ben jelent meg Kalapot Le! címmel a zenekar legújabb nagylemeze, amelyről a "Megint Ez Lett" c. számot kiemelt rotációban játssza a Petőfi Rádió. Az idén 10 éves zenekar K.Alapos Gyógyászati Turné néven országjáró körútra indul.
A Belmondo koncerteken a bulihangulat és a beat-rock garantált!

Repertoár

Yesterday

Let is be

From me to You

Strawberry Fields Forever

All You need is Love

Hey Jude

Help!

Lucy in the Sky with Diamonds

Love me do

She loves You

Blackbird

I Want to Hold Your Hand

Penny Lane