Soha nem látott sztárparádé Debrecenben

2014. 11. 13.

2014. november 13-án az egy színpadon álló sztárok száma minden bizonnyal Debrecenben volt a legtöbb hazánkban. Az esemény apropója az Abrakazabra zenekar 15. születésnapja volt, ahová a zenekar azokat az előadókat hívta meg, akikkel az elmúlt 15 év alatt a legjobb munkakapcsolatot alakította ki.
Ezen az estén Debrecen volt a könnyűzene fővárosa, hazánk legjobb énekesei érkeztek a városba. Az „örökzöldek” közül együtt láthattuk Charlie-t, Demjén Ferencet, Balázs Fecót, az LGT két tagját: Somló Tamást és Karácsony Jánost és az idén 50. születésnapját nagykoncerttel ünneplő Keresztes Ildikót. A fiatalabb korosztályból Tóth Vera, Tóth Gabi, Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Bebe, Éliás Jr, Gájer Bálint és Roy képviseltette magát.
A rendezvény méltán pályázhat az év koncertje címre, mert ilyen sztárparádé még nem volt Magyarországon. Felmerült a gondolat, hogy ezt az egyedülálló eseményt Budapesten kellene megtartani, de az Abrakazabra ragaszkodott szülővárosához és a debreceni Főnix csarnokba vitte Magyarország legnagyobb szabású élő koncertjét.

https://www.facebook.com/events/740253006014144/?fref=ts