Pimasz lány csodás hanggal: Köles Eliza

2016. 04. 01.

Pimasz lányokról szól a Sassy Girls című dal és a hozzá készült videóklip, amellyel a nagyközönség előtt bemutatkozik Köles Eliza. A tehetséges, fiatal énekesnő-dalszerző minden dalában megbújik egy-egy történet, amely jazz, funk és electroswing hatású zenével, Eliza varázslatos énekhangján elevenedik meg.

Bájos arc, vörös hajzuhatag, kellemes, búgó énekhang, táncolható zene, csajos dalszövegek – Köles Eliza nevét érdemes már most megjegyezni, mert nagy jövőt jósolnak neki a szakemberek. A fiatal dalszerző-énekesnő a bemutatkozó dala, a Sassy Girls (Pimasz lányok) szövegét személyes tapasztalatai alapján írta meg.  

-Minden dalomat egy történet vagy egy élmény ihlette. A Sassy Girls, vagyis a Pimasz lányok típusával mindenki találkozott már. Ezek a lányok apró trükkökkel bájosan, kedvesen, szexisen az orruknál fogva vezetik a férfiakat, de a manipuláció annyira kedves és huncut, hogy nem lehet rájuk haragudni. A dalszöveget szó szerint megálmodtam, ugyanis egyszer hajnali 3-kor arra riadtam fel, hogy most azonnal le kell jegyzetelnem az ötleteimet, és reggelig körmöltem. A zenét Frimmel Jakab zongorista barátommal együtt írtuk egy kis játékos funk és electroswing hatással, ami passzol a szöveghez. Mivel számomra a zene és a képi világ egyaránt fontos, a Sassy Girls hangulatához illő, pop-up jellegű videóklipet forgattunk – mondta bemutatkozó daláról és klipjéről Köles Eliza énekesnő.

Köles Eliza bemutatkozó dala, a Sassy Girls (Pimasz lányok) videóklipjét elsőként a VOUS.hu olvasói láthatták.

https://www.youtube.com/watch?v=yVqVxL3SW-E

Köles Eliza hangját a Hollywood Hírügynökség videóinak főcímzenéjéből, az arcát pedig a Ki Mit Tube? internetes tehetségkutatóból többen már ismerik. Középiskolában drámatagozatra járt, és az érettségi után azonnal leszerződtette a Nemzeti Színház. A teátrumot egy év után a zene miatt hagyta el, mert felvették a Bartók Béla Konzervatórium jazz ének szakára.

Köles Eliza első kislemeze a Music Fashion Kiadó gondozásában jelent meg, az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával.

Köles Elizáról bővebben itt olvashattok: https://www.facebook.com/elizakolesofficial/