MUSIC FASHION ÚJSÁG – 31. szám – A „LEGZENÉSEBB” ÉS LEGKLASSZABB PARTY-ZENEKAROK

2014. 10. 08.

 

MUSIC FASHION – ÉLŐZENE MINDENEKFELETT

Már megint eltelt egy esztendő, és újra elérkezett az év végi „party őrület”! Céges rendezvények, partnertalálkozók, ügyfélparty, Karácsonyi party, Mikulás party… De ilyenkor a rendezvény helyszínek, klubok, éttermek, szállodák is még inkább szeretnek különleges műsorokat ajánlani, hogy minél több embert csábítsanak el a hétvégi szórakozásra.
Mi hiszünk az élőzene pótolhatatlan varázsában, ezért zenekaraink között az ország legjobb szórakoztató party-formációi is megtalálhatók: színvonalas muzsika, egyedülálló produkciók, profi előadók. Partnereinket pedig vidám hangulattal, pontos, gyors és kedves kiszolgálással várjuk.
Reméljük, év végén is találkozhatunk. :)
Kérjük, tekintse meg weboldalunkat és webshopunkat itt.


HEINCZ GÁBOR BIGA 
A "SZÍNES" ZENÉSZ

Heincz Gábor Biga sok zenekarban megfordult, rengeteg „íz” ragadt rá az évek során és sikerült több stílusban kipróbálnia magát. Így kezdett formálódni, körvonalazódni a saját önálló stílusvilága.
Ez a meghatározható zenei világ és az örökölt habitus határozza meg azt a zenészt, aki ma lehet.
A fél ország dúdolgatja nap, mint nap a „Learning To Let Go” és az „Easy loving” című slágerét. Heincz Gábor Bigát, a dal előadóját láthattuk már a Megasztárban, az Eurovíziós dalfesztiválon és a Sztárban Sztár Produkcióban is. Együttműködött Dobrády Ákossal, Torres Danival, Gáspár Lacival, Varga Viktorral is, Eurovíziós dala pedig az elmúlt év egyik legtöbbet játszott slágere volt.
Koncertjein élvonalbeli zenészek és csinos vendégénekes hölgyek (Veres Mónika Nika, Koszi Janka) kíséretében a saját dalai mellett felcsendülnek napjaink legjobb zenéi (Train, Bruno Mars); és a klasszikusok is (LGT, Joe Cocker).
Biga koncertjein egy biztos: a táncparkett nem marad szárazon. :)

Biga videója itt megtekinthető.
Bővebb információ a művészről itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

GARAMI FUNKY STAFF 
FUNKY DISCO ARZENÁL

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor (Danubius Rádió, Class Fm) régi nagy álmát váltja valóra: a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereinek megidézése professzionális hangzásban. A 2010 óta működő zenekar a tavalyi évben az igényesebb soul műfaj felé fordult, persze megtartva a szórakoztató és táncolható funky és disco blokkokat.
Egy pár előadó a repertoárból: Kool and the Gang, Earth Wind and Fire, James Brown, Aretha Franklin, Jamiroquai, George Benson, Stevie Wonder, M People, Prince, Diana Ross, Chic, Donna Summer, Sister Sledge, Herbie Hancock, Pointer Sisters.
A zenekar szívesen dolgozik együtt sztárvendégekkel: Tóth Vera, Veres Mónika, Pély Barna, Bebe, Babos Gyula, Király Viktor, Emilio, Sári Évi, Galambos Dorina, Gájer Bálint.
Első saját számuk a „Péntek éjszaka” sikerén felbuzdulva pedig elindult a „Garamis” dalok készítése is. Itt az idő, hogy megjelenjen az első lemezük, olyan kiváló művészek vendégszereplésével mint: Király Viktor, Veres Mónika Nika, Abebe Dániel, Animal Cannibals.

A Show és a Fever Night minden koncerten garantált!

A zenekar videója itt megtekinthető.
Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

VERES MÓNIKA NIKA 
A ZENE GYÖNGYSZEME

Veres Mónika Nika kitűnő hangja egyedülálló az országban. Már négyéves korában szignálzenét énekelt a Magyar Rádióban. 14 évesen jelent meg első albuma Papa, ne félts! címmel, amelyen Ágnes Vanilla is közreműködött. 2001-ben eMeRTon-díjat kapott „Az év tini énekesnője” kategóriában.
A tini korszakból kilépve 2006-ban főszerepet kapott az „56 csepp vér” című musicalben, majd 2008-ban „Zárva a mennyország” címmel duettet énekelt Alexandrával, melyből videoklip is készült.
A 2012-es Eurovíziós Dalverseny nemzeti döntőjének egyik döntőse lett, majd 2012-ben az első magyarországi The Voice tehetségkutató műsor kiemelt versenyzője. 2013-ban jelent meg Száz felvonás címmel az új saját dala, mely hónapokig szerepelt a slágerlisták élén.
Babos Gyula zenekarának állandó énekese, és sokszor lép fel vendégművészként a Garami Funky Staff zenekarban is.
Saját zenekarával feldolgozásokat énekel, jazz, pop, vagy akár funky stílusban; egy biztos, a közönség tuti táncra perdül.

Nika videója itt megtekinthető.
Bővebb információ a művésznőről itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

ABAHÁZI GROUP
AND THE ROCK GOES ON!

Abaházi Csaba, a ClassFM kívánságműsorának vezetője, a 90-es években énekese, frontembere és szövegírója volt a legendás SING SING zenekarnak. Ki ne ismerné a leghíresebb dalukat, mely a mai napig minden buliban szinte kötelezően elhangzik: Halál a májra!
Csaba 2012-ben létrehozta saját zenekarát, az Abaházi Group-ot. A koncerteken a magyar és külföldi klasszikus rockdalok mellett felcsendülnek a régi nagy SING SING slágerek. És a házibuli vagy a fesztivál hangulat garantált!
A zenekar örömmel hív vendégzenészeket, énekeseket. Feltűnt már az Abaházi Group koncertjein Pataki Attila, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Janicsák Veca és az Animal Cannibals is.
Ilyenkor a csapat természetesen élőben játssza a vendég saját dalait, és jó néhány duett is elhangzik, így születnek megismételhetetlen, felejthetetlen pillanatok.
És ne feledkezzünk meg Abaházi Csaba swing-műsoráról sem, amiben a legismertebb külföldi pop és rock dalokat adja elő swing stílusban.

Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

ABRAKAZABRA – A LEGISMERTEBB SZTÁROK A SZÍNPADON

Az 1999-ben alakult Abrakazabra zenekar Magyarország egyik legsikeresebb party-zenekara, és emellett a szakmában és a közönség által is legelismertebb előadókat kíséri élő koncertjeiken. A hét profi zenészből álló csapat mindig mindenhol a maximumot nyújtja.
Produkcióik palettája rendkívül színes.

Élő-koncertek:
Charlie-Somló-Demjén Megakoncert, Balázs Fecó, Demjén Rózsi Best of slágerei (Énekel: Subecz Tamás), Hien, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Kocsis Tibi, Koós Réka, Kovács Kati, Radics Gigi, Somló Tamás, Szulák Andrea, Takács Nikolasz, Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Csaba, Vastag Tamás.

Produkciók:

  • LGT Respect: Az LGT legismertebb slágerei a zenekar egykori tagjai - Somló Tamás és Karácsony János -, valamint a fiatal generáció legtehetségesebb képviselői - Abebe Dániel Bebe és Heincz Gábor Biga - előadásában.
  • THE BEST HUNGARIAN TRIBUTE SHOW: A legnagyobb külföldi slágerek hazai sztárok előadásban tökletes kinézet- és hangutánzással. Tina Turner, Tom Jones, Robbie Wiliams, Brian Adams, Sade, Christina Aguilera, Joe Cocker, Earth, Wind and Fire, ACDC, Whitney Houston, Michael Bublé, Bon Jovi. És a "magyar hangjaik": Abebe Dániel Bebe, Gájer Bálint, Veres Mónika Nika, Heincz Gábor Biga, Moór Bernadett (Bestiák), Majsai Gábor, Száraz Tamás (Picasso Branch), Csákvári László (Room Service), Priskin Georgina, Fedor Kyra, Bozsik Patrik, Horváth Ákos

A zenekar videója itt megtekinthető.
Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


BESTOF 
BESTOF STAND UP MUSIC

A BESTOF zenekar 2001 augusztusában rakta le az alapkövét. Az akkori tagok egytől-egyig a Danubius Rádióban dolgoztak, így megkapták a "rádiós zenekar" jelzőt. Aztán a siker úthengere megállíthatatlan volt, fellépés fellépést követett, fesztiválokon, road-show-kon, klubbokban. 2005-ben Abaházi Csaba távozott a zenekarból, ekkor az énekesi poszton sokan megfordultak, de végül Bűdi Szilárd maradt az egyetlen, az igazi és a megismételhetetlen! :)
Azóta is ebben a felállásban játszik a zenekar, és bár már a tagok nem mindegyike dolgozik rádióban, a "műsorvezetős zenekar" jelző még mindig igaz rájuk. Ezért kikerülhetetlen, hogy a fellépéseken is ötvözzék a zenét a beszéddel, amit találóan standup-music-nak neveztek el. Kizárólag nagyon ismert magyar és külföldi dalokat játszanak, lendületesen és vidáman, ezzel is garantálva az igazi felejthetetlen buli hangulatot, a közönség óriási megelégedésére.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

BESTIÁK SHOW BAND 
RETRO SHOW

Moór Bernadett - Bedhy és Somorjai Ilona - Bee nagyjából egy évtizede még a magyar zenei toplistákat élén szerepelt országszerte népszerű triójukkal, a Bestiák zenekarral. Sa­ját show-zenekaruk a több zenei stílusból (disco-tól a funky-n át egészen a rock-ig) válogatott repertoárral igazi party hangulatot biztosít. Az élményt az teszi igazán különlegessé, hogy a színpadi show során az énekesnők jelmezekkel is felelevenítik az általuk megformált előadókat.
Egy pár előadó a repertoárból: Michael Jackson, Modern Talking, ABBA, Cher, Earth Wind and Fire, Madonna, Tina Turner, LGT, Neoton Família, Hungária, Máté Péter, Zoltán Erika, Magna Cum Laude stb.
BESTIÁK RETRO SHOW: az élőzenei műsor során a 3. Bestiával, Hon­ey-val kiegészülve egy 1/2 órás eredeti Bestiák Együttes koncert hallható. A show további részében a zenekar vendégei között szere­pel: Hip Hop Boys, Animal Cannibals, Baby Gabi, Kozmix, Judy.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

DISCOKINGS – SZTÁROK A DISCO OLTÁRÁN

Szeretnénk ajánlani egy olyan programot, ami kellően költséghatékony, ám mégis közismert sztárokat visz a közönségnek. Egy klub hangulatát felfokozza, egy céges partyn pedig kellemes meglepetést okoz egy sima DJ-s táncparkett helyett.

DISCOKINGS - Hamisítatlan interaktív disco őrület!

A leghíresebb disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok párbajával.
A disco királyai és királynői: Galambos Dorina, Sári Évi, Veres Mónika Nika, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Heincz Gábor Biga, Pély Barna, Varga Viktor.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.


A Music Fashion Újság 31. számának megjelenési ideje: 2014. október 8.