MUSIC FASHION ÚJSÁG – 29. szám – The Best Hungarian Tribute Show

2014. 07. 24.

 

THE BEST HUNGARIAN TRIBUTE SHOW  Vadonatúj megakoncert

Külföldi megasztárok és hazai popikonok! Hatalmas élőkoncert a legnagyobb külföldi sztárok dalaival, olyan hazai énekesek előadásában, akiknek hangja szinte a megtévesztésig hasonlóan megidézi az eredeti művészekét. A show-t már csak az tudja fokozni, ha megjelenésüket is hozzájuk igazítják. :)
Tina Turner, Tom Jones, Robbie Wiliams, Brian Adams, Sade, Christina Aguilera, Joe Cocker, Earth, Wind and Fire, AC/DC, Whitney Houston, Michael Bublé, Bon Jovi.
És a "magyar hangjaik": Abebe Dániel Bebe, Gájer Bálint, Veres Mónika Nika, Heincz Gábor Biga, Moór Bernadett (Bestiák), Majsai Gábor, Száraz Tamás (Picasso Branch), Csákvári László (Room Service), Priskin Georgina, Fedor Kyra, Bozsik Patrik, Horváth Ákos.

Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.


LGT RESPECT – Tisztelgés az „örökzöldek” előtt

A Locomotiv GT a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. Ringasd el magadKék asszonyGyere, gyere ki a hegyoldalbaŐ még csak most tizennégyMiénk itt a térMindenki másképp csinálja… és így tovább sorolhatnánk azokat a hatalmas slágereket, amelyeket minden korosztály kívülről énekel.
Az LGT RESPECT produkcióban az LGT legnagyobb slágereit adják elő a zenekar egykori tagjai: Somló Tamás és Karácsony János, valamint a fiatal generáció legtehetségesebb képviselői: Abebe Dániel Bebe és Heincz Gábor Biga.

A műsor promó-videója megtekinthető itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a műsorra ide klikkelve.

 

 


FRANK SINATRA KONCERT – Hazai művészek keltik életre a világsztárt

Frank Sinatra a jazz talán legismertebb és legelismertebb világhírű művésze.
A kiváló énekes és színész pályafutása során több mint 70 albumot adott ki, 3 Oscar-díj, 8 Grammy-díj és több Golden Globe-díj van a dicsőséglistáján.
FRANK SINATRA KONCERT produkcióban a művész legnépszerűbb dalait eleveníti fel Sári ÉviCzutor Zoltán és Majsai Gábor Fourtissimo Jazz Orchestra zenekar kíséretében.
Vendég: Oláh Dezső zongoraművész.

A produkció további sztárvendégei lehetnek: Veres Mónika Nika, Bebe, Heincz Gábor Biga, Pély Barna.

A műsor promó-videója megtekinthető itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a műsorra ide klikkelve.

 

MUSIC FASHION KIADVÁNYOK 
Előkészületben

A Music Fashion Kiadó továbbra is szívesen adja ki kedvenc előadóinak legújabb albumát. Egy kézzelfogható, szép grafikával elkészített lemez nemcsak tökéletes hangzást biztosít a zenehallgatáshoz, hanem minden időben nívós ajándék, gazdagíthatja a gyűjteményünket, de lehet egy céges promóció része is. Különösen, ha a CD a legkiválóbb hazai és külföldi előadók közreműködésével készül.

A közeljövőben megjelenő lemezek a Music Fashion Kiadó gondozásában:

  • FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL – Csöpp Kata (gyerekdalok)
  • MANAKY - Based on true stories (reggae)
  • GARAMI FUNKY STAFF – Péntek éjszaka (funky)
  • TRIO A LÁ KODÁLY – Reflexiók (klasszikus)
  • CZUTOR ZOLTÁN – Minimál (rock)
  • TEMESI BERCI – On Time 2. kiadás (jazz)
  • TEMESI BERCI – Elégedettség (könyv!)

A lemez borítóján és az ahhoz kapcsolódó egyéb megjelenéseken (pl rádiós és Facebook hirdetés) szívesen jelenítjük meg azokat a kedves Partnereinket, akik segítik az album elkészítését.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, az előkészületben levő lemezekről bővebb információ itt található.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.

 

MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ
Segítsünk együtt a rászoruló gyermekeknek
egész évben!

Egy kis „édesség” nemcsak gyerekeknek, meglepetés kifestővel a lemezborító belső oldalán!

A gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) első közös munkája. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és az emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

A lemezeladásból befolyt összeg az egész évben működő MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek tudjunk segíteni!

Nagytételű céges vásárlás esetén (pl: céges ajándék a dolgozók gyermekeinek) a vásárló cég bekerül a MikulásGyár exkluzív támogató partnerei közé az online kommunikációban (honlap, Facebook, hírlevél, stb.).

A lemez megvásárolható a shop.musicfashion.hu oldalon.

 

A Music Fashion Újság 29. számának megjelenési ideje: 2014. július 24.