MUSIC FASHION ÚJSÁG – 27. szám – DISCOKINGS: A party-szenzáció ősszel is folytatódik

2014. 07. 17.

 

DISCOKINGS – A PARTY-SZENZÁCIÓ ŐSSZEL IS FOLYTATÓDIK ÚJ SZTÁROKKAL!

A DISCOKINGS PARTY-ŐRÜLET ősszel még nagyobb lendülettel és energiával folytatódik. A 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereivel varázsolunk szédületes disco-funky hangulatot a helyszíneken. A programot azoknak a diszkóknak és kluboknak ajánljuk, akik szeretnek különleges műsorokat nyújtani, hogy minél több vendéget csábítsanak el a hétvégi szórakozásra.
A DISCOKINGS olyan program, ami kellően költséghatékony, ám mégis közismert mai sztárokat visz a közönségnek. A testközeli élő show egy buli hangulatát igazán felpezsdíti, és kellemes meglepetést okoz egy sima DJ-s táncparkett helyett.

DISCOKINGS - Hamisítatlan interaktív disco őrület!

A leghíresebb retro és mostani disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok párbajával.
A disco királyai és királynői: Galambos Dorina, Sári Évi, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Pély Barna, Varga Viktor.
Az őszi újdonság, hogy a nagy sikerre való tekintettel az eddigi fellépő paletta kiegészül két további sztárral: Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.
Még több zenekar és műsor: itt.


PROGRAMAJÁNLÓ

 

  • B THE FIRST – Lakitelek – 2014. július 25.
     
  • BELMONDO – Sziget Fesztivál – 2014. augusztus 11.
     
  • LB 27 – Sziget Fesztivál – 2014. augusztus 14.
     
 

A Music Fashion Újság 27. számának megjelenési ideje: 2014. július 17.