MUSIC FASHION ÚJSÁG – 22. szám – Autós nyílthétvége a MikulásGyárban

2014. 05. 05.

 

10 ÉVES A MIKULÁSGYÁR – Idén először egész évben!
Exkluzív autós jelenlét a MikulásGyár gömbben!

  • Mérete: átmérő – 16.5m, magasság – 8.5m
  • Létszám: 120 fő, kényelmesen
  • Belsejében bármilyen installáció elhelyezhető, akár 2 autó is elfér
  • Kívülről is brandingelhető

A legnagyobb és legelismertebb szervezett karitatív akció immár 10 éve működik és segíti a rászoruló gyermekeket és családokat. A jubileum alkalmából idén először egész évben aktivizáljuk a MikulásGyárat és nyáron is jó néhány helyszínen megjelenünk. Ezzel többek között azt az üzenetet szeretnénk eljuttatni a társadalom számára, hogy nem pusztán a decemberi ünnepekkor van szükség segítségre, a szegénység és az éhezés évszaktól független.

A MikulásGyár első állomásként a legnagyobb budapesti gyereknapon, a PlayKid-en jelenik meg. Május 24-én és 25-én egyedülállóan két napon keresztül a gyerekeké és a családoké a Millenáris teljes területe. A várható látogatói létszám: 35-40.000 fő

A rendezvény célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak május utolsó hétvégéjén. A gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: élőzenés koncertek, bohóc, bábszínház, agyagozás, rajzverseny, futóverseny, valamint rengeteg játékot próbálhatnak ki ingyenesen: ugrálóvár, trambulin, stb.

A rendezvény fő célja a gyermekek szórakoztatása mellett:

  • A nyár veszélyeire való figyelemfelhívás - balesetvédelem és egészségmegőrzés - játékokon keresztül.
  • A számítástechnika és a játékkonzolok hasznos és fejlesztő tulajdonságainak bemutatása.

Zenei fellépők többek között: Halász Judit, Somló Tamás, Kovácsovics Fruzsina, Gryllusz Vilmos, Bóbita Színház, Kaláka, Szandi.

A MikulásGyár gömbben egy autós cég számára egyedülálló megjelenést tudunk biztosítani:

  • egyrészt a Millenárison megforduló 35-40.000 ember különleges körülmények között láthatja a gömbben kiállított autót
  • másrészt a gömb belsejében az autós cég meghívott vendégei részére 120-150 fős állófogadás is rendezhető

A rendezvényen megjelenő autós cég a MikulásGyár működési feltételeinek biztosításához járul hozzá, ezzel részt vállalva a társadalmi megmozdulásban. Partnerünk a helyszíni megjelenés mellett a MikulásGyár kommunikációjában mint exkluzív támogató jelenik meg a MikulásGyár online felületein: Facebook oldal, mikulasgyar.hu, MikulásGyár hírlevél.

Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.


MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ
Segítsünk együtt a rászoruló gyermekeknek egész évben!

Egy kis „édesség” nemcsak gyerekeknek, meglepetés kifestővel a lemezborító belső oldalán!

A gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) első közös munkája. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és az emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

A lemezeladásból befolyt összeg az egész évben működő MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek tudjunk segíteni!

Nagytételű céges vásárlás esetén (pl: céges gyermeknapi ajándék a dolgozók gyermekeinek) a vásárló cég bekerül a MikulásGyár exkluzív támogató partnerei közé az online kommunikációban (honlap, Facebook, hírlevél, stb.).
A lemez megvásárolható a shop.musicfashion.hu oldalon.


A Music Fashion Újság 22. számának megjelenési ideje: 2014. május 5.