MUSIC FASHION ÚJSÁG – 16. szám – DISCOKINGS, A LEGNAGYOBB PARTY 2014-BEN

2014. 01. 23.

 

 

MUSIC FASHION 2014. – IDÉN, UGYANITT, MÉG INKÁBB

Színvonalas élőzene, egyedülálló produkciók, profi előadók, vidám hangulat, pontos, gyors és kedves kiszolgálás – Ez a minimum, amit csapatunk 2014-ben is biztosít minden partnerének.


 

DISCOKINGS – A PARTY SZENZÁCIÓ 2014-BEN

A 2013-ban elindult DISCOKINGS PARTY-ŐRÜLET idén még nagyobb lendülettel és energiával folytatódik. A 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereivel varázsolunk szédületes disco-funky hangulatot a helyszínekre. A programot azoknak a diszkóknak és kluboknak ajánljuk, akik szeretnek különleges műsorokat nyújtani, hogy minél több embert csábítsanak el a hétvégi szórakozásra.
A DISCOKINGS olyan produkció, ami kellően költséghatékony, ám mégis közismert mai sztárokat visz a közönségnek. Egy klub hangulatát felpezsdíti, és kellemes meglepetést okoz egy sima DJ-s táncparkett helyett.

A nagysikerű M-CLUB Mosonmagyaróvár fellépésről a fotók itt tekinthetők meg.
Köszönjük a meghívást!

DISCOKINGS
Hamisítatlan interaktív disco őrület!
A leghíresebb disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok párbajával.
A disco királyai és királynői: Galambos Dorina, Sári Évi, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Pély Barna, Varga Viktor.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
A DiscoKings Facebook oldala itt, a weboldala itt érhető el.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.