MUSIC FASHION ÚJSÁG – 15. szám – MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ – Segítsünk együtt a rászoruló gyermekeknek!

2013. 12. 17.

 

MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ: MákosGubás és a CzutorBorsók
A lemez teljes ára a MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek legyen boldog Karácsonya.
Meglepetés kifestővel a borító belső oldalán!

A MikulásGyár 2005. óta az ország legnagyobb jótékonysági akciója. A cél a mélyszegénységben élő, rászoruló nagycsaládosok, sokgyermekes családok megajándékozása adománygyűjtés útján a decemberi karácsonyi időszakban. A szervezők felhívásaikban a céges adományozókon túlmenően az állampolgárokat is arra ösztönözik, hogy segítsenek. 2012-ben dacára a kedvezőtlenebb gazdasági viszonyoknak 241.000 gyermek jutott hasznos karácsonyi ajándékcsomaghoz. Reméljük, hogy 2013 fordulópont lesz a MikulásGyár életében, és sikerül átlépnünk a 300.000-es álomhatárt.

A gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) első közös munkája. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és az emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első számaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

A MákosGubás és a Czutorborsók lemez igazán kedves karácsonyi ajándék lehet gyerekeknek vagy apukák, anyukák, nagymamák, nagypapák részére is. Ráadásul a vásárló a teljes összeggel hozzájárul ahhoz, hogy a MikulásGyár idén még több szegénységben élő gyermeknek segítsen.

A lemez az ALDI támogatásával, a Music Fashion Kiadó gondozásában jelent meg.
Megvásárolható az ALDI üzleteiben, a MikulásGyár területén és a shop.musicfashion.hu oldalon.