Czutor és a Dívák: pénteken Galambos Dorinával

2016. 02. 22.

Negyedik alkalommal hívja közös zenélésre és beszélgetésre egyik kedvenc díváját Czutor Zoltán. A Nyers és a Belmondo frontembere ezúttal február 26-án, pénteken 20.30-tól a budapesti Mika Tivadar Mulatóban látja vendégül Galambos Dorinát, a Mrs. Columbo énekesnőjét.

Czutor Zoltán tavaly ősz óta havonta egyszer vendégül látja a hazai könnyűzenei élet egy-egy énekesnőjét. Az esteken a Belmondo dalszerző-frontembere és az est dívája dalt cserélnek, és egymás slágereit adják elő, de közös akusztikus produkcióval is készülnek, és feldolgozásokat is játszanak a kedvenceiktől. A játékos, kreatív örömzenélést jó hangulatú beszélgetés egészíti ki, amely során a művészek kendőzetlenül mesélnek magukról.  

A Czutor és a Dívák című sorozat negyedik részének vendége Galambos Dorina, a Mrs. Columbo együttes énekesnője. A zenés beszélgetés február 26-án, pénteken 20.30-kor kezdődik a budapesti Mika Tivadar Mulatóban.

A korábbi hónapokban Prieger Fanni, az Anima Sound System, Pásztor Anna, az Anna & The Barbies és Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője voltak a vendégek. A folytatásban pedig a tervek szerint hamarosan Vincze Lilla (Napoleon Boulevard), Fábián Juli és Bogi (Nyers-Dallos Boglárka) lesz a Czutor és a Dívák sorozat főszereplőnője. Az estek állandó közreműködője Czutor Anett, a Honeybeast korábbi énekesnője.

Videóajánló: https://www.youtube.com/watch?v=-rEzcDe9fRU

Részletek az eseményről: https://www.facebook.com/events/957533537629002/

További részletek:

https://www.facebook.com/czutor.zoltan.public/

http://czutor.hu/

www.musicfashion.hu