Czutor és a Dívák: Pásztor Anna is kitárulkozik

2015. 11. 16.

Közös akusztikus zenélésre és intim beszélgetésre hívja kedvenc díváit havonta egyszer egy-egy budapesti helyszínre Czutor Zoltán. A Nyers és a Belmondo frontembere második alkalommal az Anna & The Barbies zenekar énekesnőjét, Pásztor Annát látja vendégül november 21-én este Mika Tivadar Mulatóban. A szereplésre Fábián Juli, Vincze Lilla, Galambos Dorina és Tarján Zsófia is igent mondott.
A Nyers és a Belmondo zenekarok frontembere, Czutor Zoltán az év elején jelentkezett pályafutása első és valószínűleg utolsó szólólemezével. A vezetéknevét viselő albumra a tőle megszokottnál is személyesebb hangvételű dalokat, afféle zenés blogbejegyzéseket válogatott az Artisjus-díjas dalszerző. Az intim, kitárulkozó szólófellépések után a Werk Akadémia tavaly végzett zenei menedzsment csoportja vetette fel, hogy érdemes lenne továbbgondolni ezeket az akusztikus koncerteket. Az ő javaslatukra született meg a Czutor és a Dívák című sorozat.
Czutor Zoltán havonta egyszer, mindig más budapesti helyszínen vendégül látja a hazai könnyűzenei élet egy-egy énekesnőjét. Az esteken Czutor Zoltán és az est dívája nemcsak zenél, hanem beszélget is. Mivel a hölgyek Czutor Zoltán régi barátai, sőt némelyikükkel közös dalt is készített már, feltehetően meztelenre vetkőztetik a szívüket a közönség előtt….

Az intim beszélgetések közben felcsendülnek a Nyers, a Belmondo és Czutor Zoltán szólóslágerei, valamint a meghívott énekesnő dalai, és természetesen közös akusztikus produkcióval is készülnek a művészek a közös kedvenceiktől.

A Czutor és a Dívák című sorozat második részének vendége Pásztor Anna, az Anna & The Barbies együttes énekesnője lesz. A zenés beszélgetés november 21-én, szombaton 21 órakor kezdődik a Mika Tivadar Mulatóban.
Az első vendég októberben Prieger Fanni, az Anima Sound System énekesnője volt. A folytatásban pedig a tervek szerint Vincze Lilla (Napoleon Boulevard), Fábián Juli, Galambos Dorina (Mrs.Columbo) és Tarján Zsófia (Honeybeast) lesz a meghívott díva.