Czutor és a Dívák: együtt a Honeybeast volt és jelenlegi énekesnője

2016. 01. 25.

Ritka találkozás szem- és fültanúja lehet a közönség a Czutor és a Dívák című akusztikus koncertsorozat következő állomásán. Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok frontembere január 29-én, pénteken 20.30-tól a budapesti Mika Tivadar Mulatóban a Honeybeast jelenlegi énekesnőjének, Tarján Zsófinak ad zenés randevút. Az est másik vendége Czutor Anett, a zenekar korábbi énekesnője lesz.

A karácsonyi szünet után havonta egyszer újra közös akusztikus zenélésre és intim beszélgetésre hívja egy-egy kedvenc díváját Czutor Zoltán. Prieger Fanni és Pásztor Anna után januárban a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi lesz a vendég.
-A Czutor és a Dívák című sorozat lényege, hogy a meghívott énekesnővel kötetlenül beszélgetünk mindenféle témákról, és közben jókat zenélünk. Az akusztikus programban mindketten előadunk néhány saját dalt, de egymás számait is elénekeljük. Tarján Zsófival természetesen nem hagyhatjuk ki a Honeybeast egyik legnagyobb slágerét, a Legnagyobb hőst. Emellett lesznek feldolgozások is a műsorban, például a közös kedvencünktől, a Beatles együttestől. A szegedi Honeybeast zenekarhoz egyébként ezer szállal kötődöm nemcsak szakmailag, hanem családilag is. Hogy más ne mondjak, a csapat korábbi énekesnője évekig a húgom, Czutor Anett volt. Ezen az estén ő lesz a vendég vendége, hiszen Tarján Zsófi és Netti nagyon jó viszonyt ápolnak – mesélte Czutor Zoltán.
A Czutor és a Dívák sorozat harmadik állomásán tehát Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője lesz a vendég. Az akusztikus koncert január 29-én, pénteken 20.30-kor kezdődik a budapesti Mika Tivadar Mulatóban. Belépő 1500 forintos áron a helyszínen kapható.
A Czutor és a Dívák sorozat folytatásában a tervek szerint hamarosan Vincze Lilla (Napoleon Boulevard), Fábián Juli és Galambos Dorina (Mrs.Columbo) lesz a meghívott vendég.

Videó Czutor Zoltán és Tarján Zsófi első, közös próbájáról:

https://www.youtube.com/watch?v=p6Q22MxEw1o
Részletek az eseményről:

https://www.facebook.com/events/1680951108815190/

További részletek:

http://czutor.hu/

www.musicfashion.hu