BESTIÁK SHOW BAND – AZ EGYKORI BESTIÁK CSAJCSAPAT ÚJ KÖNTÖSBEN

2012. 12. 03.

Moór Bernadett, Bedhy és Somorjai Ilona, Bee neve ismerősen csenghet sokak számára, hiszen a két énekesnő nagyjából egy évtizede még a magyar zenei toplistákat élén szerepelt országszerte népszerű triójukkal, a Bestiák zenekarral.
A szóló karrierek építése után a két hajdani „bestia” közös projectjéhez nagymértékben hozzájárult Gönczi Gábor és a Smile, hiszen ehhez a zenekarhoz csatlakozott be évekkel ezelőtt a két díva. A gyakori közös fellépések alatt született meg az ötlet egy saját showzenekar létrehozására. A több zenei stílusból (disco-tól a funky-n át egészen a rock-ig) válogatott repertoár igazi party hangulatot biztosít akár céges akár privát rendezvényeken. Az élményt az teszi igazán felejthetetlenné, hogy a színpadi show során a 70-es és 80-as évektől napjaink slágereit is felvonultató műsor közben akár a repertoár egyes igazi előadóinak élő alteregóival is találkozhat a közönség!
Egy pár előadó a repertoárból: Michael Jackson, Modern Talking, ABBA, Cher, Earth Wind and Fire, Madonna, Tina Turner, LGT, Neoton Família, Hungária, Máté Péter, Zoltán Erika, Magna Cum Laude stb.

A zenekar videója itt megtekinthető.

Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.