Animal Cannibals az Orbit LunchBeat-en!

2015. 10. 14.

Irodalmi káromkodás Animal Cannibals módra

Káromkodós dallal rukkolt elő az Animal Cannibals – Ricsipí és Qka MC csütörtökön adja idei utolsó zenekaros koncertjét, ráadásul ebédidőben.
Az Animal Cannibals 26 éve alakult, és ma is az egyik legnépszerűbb rap/hiphopformáció.Ricsipí és Qka MC a műfaj meghonosítói között szerepeltek, de a kezdetektől távol tartották magukat a durvaságtól, az agressziótól és a gengszterraptől.
Talán meglepte a csapat rajongóit, amikor kijött a Káromkodós dal. Ez ugyanis tényleg az, aminek hívják. Vagyis majdnem az. Az Animal Cannibals tagjai tényleg végigkáromkodják a bő három percet, mégsem kell sehol semmit kifütyülni. A szöveg a Kannibáloktól megszokott módon pozitív és vicces.
Ricsipí és Qka MC holnap, vagyis csütörtökön ezt a számot is előadja élőben idei utolsó zenekaros koncertjén, amelynek a helyszíne és az időpontja is rendhagyó. Az Animal Cannibals ugyanis az Orbit Lunch Beat-sorozat zárásaként, október 15-én ebédidőben lép fel a budapesti Westend City Center B2 parkolójában, ahol olyan slágerekre táncolhattok, mint az idén 20 éves Kannibál-klasszikus, a Takarítónő vagy a Budapest nyáron sokkal szabadabb, a Minden változik és a Káromkodós dal. Az unalmas munkahelyi menzahangulatot ősszel most utoljára dobhatjátok fel élő koncerttel!
(forrás: www.konyvjelzomagazin.hu)