A Hoodoo Offenders zenekar All Of You című dalából most szövegvideó készült

2017. 07. 06.

Szövegvideót készített hamarosan megjelenő második nagylemezéhez a Hoodoo Offenders. A három éve alakult stoner-art rockbanda az All Of You című számot választotta, amely egy egyoldalú szerelem története. A sötét hangulatú dal talán a legösszetettebb szám a Hoodoo repertoárban.
Bátor Gergő gitáros: „A dal az elejétől kezdve folyamatosan építkezik, rakosgat, elvesz, és végül kiteljesedik. A hangulata már a kezdetektől meghatározta a szöveg témáját is, Tooff minden bizonnyal kellő személyes tapasztalattal bír e téren ;)"

Hoodoo Offenders - All Of You szövegvideó: https://youtu.be/p4PzGCZ32zE
A klipet az Ocean Productions készítette
Rendező: Ruprecht Vilmos és Varga Buda
Operatőr: Varga Buda
https://www.facebook.com/oceanproductions.2016

A Hoodoo Offenders-t - így az All Of You című szerzeményt is -, élőben legközelebb július 5-én, szerdán 20 órától lehet meghallgatni az A38 hajó tetőteraszán, ahol a Pigeoncoma zenekarral lépnek fel. https://www.a38.hu/hu/program/pigeoncoma-hu-hoodoo-offenders-hu
A Hoodoo Offenders készülő második nagylemezének első két szerzeménye, a Jealousy és az All of You egy mini EP-n jelent meg tavasszal a Music Fashion Kiadó gondozásában, és már elérhető az ismert online felületeken. A zenekar a második albumát az NKA és a Cseh Tamás Program segítségével itthon rögzítette, a keverés és masterelés pedig ismét Schram Dávid segítségével zajlott, immár Kanadában.