MUSIC FASHION ÚJSÁG – 9. szám – SPECIAL RADIO EDIT

2013. 09. 03.

  

TEMESI BERCI – GET THE ANSWERS

A Magyar Jazz Napján, szeptember 14-én jelenik meg Temesi Berci basszusgitáros, oktató, producer és zenei rendező első szólóalbuma „On Time” címmel. Az idáig 55 hazai albumon közreműködő zenész – a Music Fashion kiadó gondozásában megjelenő korongon - kilenc kellemes, smooth jazz dallal örvendezteti meg az igényes zene kedvelőit.
Temesi Berci ARTISJUS díjas előadóművész. 2003-ban az év basszusgitárosa, „Get the answers” c. dalával 2012 őszén a Magyar Jazz Szövetség különdíjasa és az I. Smoothjazz dalverseny díjazottja.  Jelenleg az RTL KLUB televízió csatorna zenei rendezője. Az MTVA hétvégi műsorainak - Legenda, Luxor - Lotto Show, Magyarország, szeretlek! - zenei munkatársa . A TV2,“Ének iskolája” című zenei tehetséggondozó műsor zenei munkatársa. A Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesületének elnökségi tagja, és a 2011-es ARTISJUS választmány jelöltje. A Magyar Jazz Szövetség, és az Előadói Jogvédő Iroda Egyesület jogdíjfelosztási választmány tagja.

A dal videoklipje itt tekinthető meg.
Bővebb információért kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérje a wav formátumot itt.


ABRAKAZABRA – HOLNAPOKRA VÁRVA

A szeptember 1-én 14. születésnapját ünneplő ABRAKAZABRA zenekarnak eddig is jelentek meg saját szerzeményei neves előadók lemezein (Horváth Charlie, Majsai Gábor, Horváth Ákos), de saját név alatt ez az első dal, amit a nagyközönség elé tárnak. Bebe és Kyra, a zenekar két énekese 15 évvel ezelőtt a Kifutó című műsorban ismerkedett meg egymással. Később elváltak útjaik, de most pár hónapja az Abrakazabra zenekar kötelékében ismét egymás mellé sodorta őket a szél. Ekkor fogalmazódott meg egy szép lírai dal gondolata, amely a új közös zenei jövő gondolatát vetíti előre.

A dal itt hallgatható meg.
Bővebb információért kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérje a wav formátumot itt.LADÁNYBENE 27 LEMEZ – RÉGI REGGAE 2013

Készül a 13. Ladánybene 27 lemez! Reméljük szerencsés szám lesz.Az új zenekari felállásban szereplő fiatal generáció reformja és az érett, tapasztalt tagok erejének nagy találkozása nyomán készül az idén ősszel megjelenő nagylemez.
Ez teszi igazán izgalmassá és moderné a megújult LB27 zenei világát és szövegeik pozitív üzenetét.
A teljes album ősszel jelenik meg, de a zenekar addig sem hagyja unatkozni a rajongóit, hiszen a lemez megjelenéséig havonta bemutat 1-1 dalt az albumról.
Az első ilyen „ízelítő” nem más, mint egy nagyon régi LB27 sláger jelen zenekari felállás szerinti újragondolása: a Régi Reggae 2013-as verziója.
„Elég jól haladunk a felvételekkel. Élvezzük a munkát, hiszen a zenekarnak ez az eddigi legjobb felállása, ezt nyugodtan kijelenthetem.” – mondja László M. Miksa, a zenekar frontembere.

A dalhoz tartozó road movie itt tekinthető meg.
Bővebb információ kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérje a wav formátumot itt.


BELMONDO FEAT DJ ZÍLIA – WE COULD LIE

A Belmondo legfrissebb dala máris megihlette a DJ világot. A "We Could Lie" c. Belmondo újdonság körülbelül a Rolling Stones, a Scissor Sisters és az AC/DC által határolt háromszögbe helyezhető hangzása, tempója és hangulata alapján. A fejhangos főének eddig ritkán használt eszköz volt az együttesnél, viszont a fogadtatása abszolút pozitív. A zenekar igazán megtisztelőnek és érdekes kísérletnek tartja Hatvani Zília érdeklődését, hozzáállását és a dal újragondolását.
DJ Zília és a Belmondo közös munkájából egy klassz electro nóta lett!

A dal itt hallgatható meg.
Bővebb információért kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérje a wav formátumot itt.


FUNKSTARR FEAT PÉLY BARNA – CSAK A ZENE VAN!

„Ez a dal egy olyan fúzió gyermeke, amit egyszer megálmodtam, és a Barna kezei között vált valóssággá! Csak a zene van, ebben a dalban benne van minden, amit üzenni akarok a zene nyelvén, a múlt a jövő, a jelen! Barna a funkot, én a hip-hop tartalmat adtam hozzá, mégis egyszerű, mint egy pofon, talán pont ettől marad meg oly könnyen a fejben, és nem távozik többé!”
Kovács-Kunovits Tibor (Baggio)

A dal klipje itt tekinthető meg.
Kérje a wav formátumot itt.