MUSIC FASHION ÚJSÁG – 14. szám – ÉV VÉGI KREATÍV MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. 11. 07.

 

MIKULÁSGYÁR 2013

A MikulásGyár 2005. óta az ország legnagyobb jótékonysági akciója. A cél a mélyszegénységben élő, rászoruló nagycsaládosok, sokgyermekes családok megajándékozása adománygyűjtés útján a decemberi karácsonyi időszakban. A szervezők felhívásaikban a céges adományozókon túlmenően az állampolgárokat is arra ösztönözik, hogy segítsenek. Elsősorban tartós élelmiszerekre, tisztító- és tisztálkodási szerekre, játékokra, ruhákra van a legnagyobb szükség.
A MikulásGyár 2011-ben 257.000 gyermeknek segített egy-egy csomag eljuttatásával, 2012-ben pedig dacára a kedvezőtlenebb gazdasági viszonyoknak és a kevesebb gyűjtőpontnak 241.000 gyermek jutott hasznos karácsonyi ajándékcsomaghoz.
Mára a MikulásGyár bizonyítottan Európa legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett karitatív akciója. Stratégiai partner: a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Posta.
A MikulásGyár alapvető működéséhez is szükség van támogatásra, hiszen az infrastruktúra országos megteremtése és három hetes üzemeltetése igen komoly költséget jelent. Ezen kiadások egy részéhez még olyan Támogató cégeket keresünk, akik anyagi támogatással is szívesen részt vennének a MikulásGyár karitatív akciójában.
A Támogatók részére a média portfólió teljes körű a vezető médiumokban: tévé, rádió, közterület, print, online.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.




BUDAPEST:
MERCI CA VEUT DIRE KÖSZÖNÖM

„Tölts el itt pár napot, és nem hogy elsőre beleszeretsz, de örökké itt akarsz majd maradni!” - írja a „Budapest: Thank You is köszönöm” címmel megjelent imázsvideó ajánlója Budapestről.

A hatperces filmben egy Budapesten élő, magyar származású amerikai srác mutatja be, miért ez az egyik legfantasztikusabb város, ahol valaha is élt.  Nem megrendelésre készült, egyszerűen csak azért, mert még ilyen nem volt: romkocsmás, fürdős, fesztiválos, fröccsös, külföldi fiatalokat megszólító. Az Éclipse Fim fiatal csapata egy olyan kisfilmet akart a fővárosról készíteni, amely nem a „golyóstoll - Rubik kocka - Bartók Béla” vonallal igyekszik Magyarországra csábítani a turistákat, hanem olyan helyekkel, amelyek valóban izgalmasak, és mágnesként vonzzák a fiatalokat.  A fiatalok a filmet saját, nagyon szolid büdzséből, céges adományokból (az utómunkálatokat a Sziget is megtámogatta), de sokkal inkább önszorgalomból és lelkesedésből forgatták le.

„Budapest az egyik legszebb város a világon, és emellett a tíz legnagyobb európai uniós város egyike. Már csak ebből a két tényből is következik, hogy mennyi lehetőség rejlik a városunkban. A Budapest: Thank You is köszönöm című imázsfilmmel azt akartuk megmutatni, hogy Budapest jelenleg az egyik legizgalmasabb európai főváros.” /Ruszthi Zsolt, a film rendezője/

Az angol nyelvű változatot két hónap alatt több mint 250ezren nézték meg a videómegosztó oldalakon, és rengeteg cikk is megjelent róla a világhálón.  Ez a népszerűség a csapatot arra bíztatta, hogy az angol nyelvű változat után elkezdjék forgatni a francia verziót, és tervezzék az olasz és az orosz mutációkat is, illetve lehetőség szerint vidéki városok bemutatását is. Az angol video itt tekinthető meg.
A kisfilm ötletgazdái és megvalósítói: Ugrin Julianna - producer, Ruszthi Zsolt - rendező, Vizkelety Márton - operatőr

Jelenleg a francia változathoz - „Budapest: Merci ca veut dire köszönöm” - keresünk olyan Támogatókat, Adományozókat, akik akár egy kisebb összeggel is szívesen hozzájárulnának a film elkészítéséhez, tudva, hogy ezzel Budapest jó hírét visszük francia anyanyelvű területekre, bízva a Magyarország felé irányuló francia turizmus fellendülésében. A Támogatók részére a filmben kreatív megjelenési lehetőséget tudunk biztosítani.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.





CD,
ELEGÁNS ÉS SZÍNVONALAS AJÁNDÉK

Karácsony, Céges ajándék, Ügyfél ajándék, Karácsonyi vásárlási akcióhoz kapcsolódó ajándék… Egy lemez minden időben nívós céges ajándék a partner, vagy a vásárlók részére. Különösen, ha a CD a legkiválóbb hazai és külföldi előadók közreműködésével készül.

A közeljövőben megjelenő lemezek a Music Fashion Kiadó gondozásában:

  • SOUL SESSION - (A legjobb külföldi előadók - válogatás)
  • BELMONDO - Kooperatív
  • GARAMI FUNKY STAFF - Soul Train
  • LADÁNYBENE 27 - Pozitív Offenzíva
  • GITANO - Perpetuum Immobile
  • BÁRSONY BÁLINT - Velvet Valentine
  • TRIO A LÁ KODÁLY - Reflexiók

A lemezekhez kapcsolódó megjelenések:

  • kreatív jelenlét a lemezborítón valamint a lemez alatt teljes oldalon saját hirdetéssel
  • 90.9Jazzy rádió vagy Juventus Rádió
  • Facebook hirdetés
  • kiemelt online jelenlét a zenekarok/műsor és a kiadó web és Facebook oldalán
  • élőzenés koncert a Támogató részére

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, az előkészületben levő lemezekről bővebb információ itt található.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.