Klippremier: A ronda lelkű embereknek szól be a Belmondo

2020. 04. 03.

'Igyekszem kerülni a hűtőmágnes-bölcsességeket és kliséket a szövegekben, és nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy a humorérzék és a szarkazmus kihalófélben van' - mondta Czutor Zoltán.

Új, minden eddiginél szabadabb és bátrabb nagylemezzel ünnepli 15. születésnapját a Belmondo. A Hülyegyerekek című album karcos, harapós rockdalai megidézik Czutor Zoltán dalszerző-frontember volt zenekara, a Nyers slágereinek világát is. A Ronda című új dal beszólogatós, szarkasztikus stílusban szól a belső szépségről, a dalszöveg pedig nem is lehetne aktuálisabb, mint most, a karantén idején.
Idén ünnepli megalakulása 15. évfordulóját a Belmondo. A születésnapra jelent meg a rockzenekar Hülyegyerekek című új nagylemeze, amely megfelelési kényszer nélkül született.
"A mai magyar könnyűzenei nyilvánosság nem indokolja, hogy bármilyen szempontot figyelembe vegyünk. A Hülyegyerekek című albumon ezért zeneileg, szövegileg és a hangszerelésben olyan szabadságfokkal, bátorsággal nyúltunk az alapötletekhez, amivel korábban a volt zenekarom, a Nyers albumain találkozhatott a közönség.

 

Belmondo - Ronda