MUSIC FASHION ÚJSÁG – 8. szám – DISCOKINGS és TRIO A LÁ KODÁLY

2013. 07. 31.

 

DISCOKINGS – SZTÁROK A DISCO OLTÁRÁN

A leghíresebb disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok közreműködésével.
Hamisítatlan interaktív disco őrület!
A disco királyai: Galambos Dorina, Sári Évi, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Pély Barna, Varga Viktor.
A DiscoKings Facebook oldala itt érhető el, várjuk a like-okat.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.

 


TRIO A LÁ KODÁLY – KORTÁRS JAZZ ÉS KAMARAZENE

A Trio a lá Kodály egy újszerű és üde színfolt a hazai kortárs kamarazene és a progresszív jazz palettáján.
A formáció elsődleges célja a hagyományok ápolása mellett új reflexiókat bemutatni Kodály műveire, amelyek ily módon XXI. századi nézőpontból újra felhívják a figyelmet a magyar zenére, azon belül a népzenére.
A zenekar Kodály Zoltán születésének 130. évfordulója (2012.) alkalmából kortárs zenei felfogásban kívánja feldolgozni és bemutatni az egyik legkiválóbb magyar zeneszerző és zenepedagógus műveit. Az interpretációkban teret nyer a kollektív improvizáció is, hangsúlyozva a kiindulópontot adó művek és a zenekar  által megfogalmazott új művek élő zenei szövetként való értelmezésének fontosságát.
A Kodályi témákra íródó művek egyrészt tisztelgést fejeznek ki Kodály munkássága és zenei szelleme előtt, másrészt a már ismert témákat újfajta megközelítéssel próbálja bemutatni a közönségnek.
A formáció három hangszer: tárogató, ütőhangszerek és zongora összhangjára építi a  produkciót. Nagy figyelmet fordítnak a tárogató  megismertetésére is, oly módon, hogy kortárs zenei kontextusokban mutatják meg a hangszerben rejlő zenei lehetőségeket.

A zenekar tagjai:

Oláh Dezső – zongora
Erdő Zoltán - klarinét, tárogató
Tar Gergely - ütőhangszerek

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
A zenekar Facebook oldala itt érhető el.
Kérjen tőlünk árajánlatot a formáció fellépésére ide klikkelve.
 
KÉSZÜL A 13. LADÁNYBENE 27 LEMEZ!

Reméljük szerencsés szám lesz a 13. Az új zenekari felállásban szereplő fiatal generáció reformja és az érett, tapasztalt tagok erejének nagy találkozása nyomán készül az idén ősszel megjelenő nagylemez.
Ez teszi igazán izgalmassá és moderné a megújult LB27 zenei világát és szövegeik pozitív üzenetét.
A teljes album ősszel jelenik meg, de a zenekar addig sem hagyja unatkozni a rajongóit, hiszen a lemez megjelenéséig havonta bemutat 1-1 dalt az albumról.
Az első ilyen „ízelítő” nem más, mint egy nagyon régi LB27 sláger jelen zenekari felállás szerinti újragondolása: a Régi Reggae 2013-as verziója.

„Elég jól haladunk a felvételekkel. Élvezzük a munkát, hiszen a zenekarnak ez az eddigi legjobb felállása, ezt nyugodtan kijelenthetem.” – mondja László M. Miksa, a zenekar frontembere.

A dalhoz tartozó road movie itt tekinthető meg.
Bővebb információ kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.MUSIC FASHION FESZTIVÁL CSOMAG – A SZÓRAKOZTATÓ ÉLŐZENE

A fesztiválok hazájában a színvonalas és szórakoztató élőzene elkötelezettjeként irodánk 2013. szeptembertől újra biztosítja különleges zenecsomag ajánlatát. Válasszon 3 tetszőleges zenekart a Music Fashion Art & Management kínálatából és 3 x 1.5 órás igényes programot kap tőlünk olyan elérhető áron, amit sokszor mindössze egyetlen zenekar 60 vagy 90 perces műsoráért fizetne ki.

A választható zenekarok listája itt megtalálható.

Ha szeretné emlékezetessé tenni a fesztivál közönsége számára a 2013-as évet, akkor kérje ajánlatunkat itt.BELMONDO ÉS DJ ZÍLIA

A Belmondo legfrissebb dala máris megihlette a DJ világot. A "We Could Lie" c. Belmondo újdonság körülbelül a Rolling Stones, a Scissor Sisters és az AC/DC által határolt háromszögbe helyezhető hangzása, tempója és hangulata alapján. A fejhangos főének eddig ritkán használt eszköz volt az együttesnél, viszont a fogadtatása abszolút pozitív. A zenekar igazán megtisztelőnek és érdekes kísérletnek tartja Hatvani Zília érdeklődését, hozzáállását és a dal újragondolását.
DJ Zília és a Belmondo közös munkájából egy klassz electro nóta lett!
A dal itt hallgatható meg.
Bővebb információ a zenekarról itt.
A következő koncert, ahol a BELMONDO zenekar megtekinthető: Kapunyitási Pánik Fesztivál 2013. augusztus 2. 19:30
Csatlakozz az eseményhez a zenekar Facebook oldalán.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


MUSIC FASHION ZENEI KIADVÁNYOK ELŐKÉSZÜLETBEN

Mi hiszünk abban, hogy egy kézzel fogható igényes grafikával legyártott lemez minden időben nívós ajándék lehet.
Különösen ha a CD a legkiválóbb hazai és külföldi előadók közreműködésével készül.
A közeljövőben megjelenő lemezek a Music Fashion Kiadó gondozásában:

  • SOUL SESSION (A legjobb külföldi előadók – válogatás)
  • TEMESI BERCI – Time On
  • LADÁNYBENE 27 – Pozitív Offenzíva
  • BÁRSONY BÁLINT – Velvet Valentine
  • GITANO – Perpetuum Immobile
  • TRIO A’LA KODÁLY – Reflexiók
  • BELMONDO - Kooperatív

A lemezekhez kapcsolódó megjelenések: kreatív jelenlét a lemezborítón valamint a lemez alatt teljes oldalon saját hirdetéssel, 90.9Jazzy és Klasszik rádió, Facebook hirdetés, kiemelt online jelenlét a zenekarok/műsor és a kiadó web és Facebook oldalán, élőzenés koncert a Támogató részére.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, az előkészületben levő lemezekről bővebb információ itt található.

Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.

 

FUNKSTARR FEAT PÉLY BARNA – CSAK A ZENE VAN!

„Ez a dal egy olyan fúzió gyermeke, amit egyszer megálmodtam, és a Barna kezei között vált valóssággá! Csak a zene van, ebben a dalban benne van minden, amit üzenni akarok a zene nyelvén, a múlt a jövő, a jelen! Barna a funkot, én a hip-hop tartalmat adtam hozzá, mégis egyszerű, mint egy pofon, talán pont ettől marad meg oly könnyen a fejben, és nem távozik többé!”
Kovács-Kunovits Tibor (Baggio)

A dal klipje itt tekinthető meg.