BELMONDO PLAYS BEATLES

2013. 03. 04.

A legendás BEATLES zenekar első albuma megjelenésének 50. évfordulója kiválóan alkalmas ahhoz, hogy ezt az egész könnyűzenei életet és gondolkodást meghatározó és igen színes életműből való válogatást a Belmondo zenekar műsorára tűzze.
Czutor Zoltán (a Belmondo frontembere) a Beatles zenéjének szeretetében nőtt fel. Szülei – ahogyan egész generációjuk – napestig a Beatles-t hallgatták. A Beatles hatását ma is érezni a Belmondo dalaiban.
Mindazokat az alapvető értékeket képviseli, amelyek a mai napig számukra is fontosak, így nem csoda, ha ilyen mély rokonságot éreznek vele.
A Belmondo plays Beatles project a gombafejűek kezdeti időszakától kezdve sok dalt átdolgozott úgy, hogy az egy mai koncertszínpadon is megállja a helyét. A Belmondo-tól egyébként sem áll messze ez a zenei világ, hiszen saját stílusukat beat-rock-ként határozzák meg. Emiatt olyan kedvelt ez az előadás azok körében, akik találkoztak már a Belmondo plays Beatles műsorral. A koncerteken szereplő 25-30 közismert dalfeldolgozás közötti konferálások és spontán zenei játékok még azokat is meggyőzik, akik eddig nem érezték magukat közel ehhez a zenei világhoz.

Bővebb információ a zenekarról itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

VIDEOPREMIER – BELMONDO: EMELTDÍJAS LÁNYOK

A Belmondo legújabb maxijának címadó dala az „Emeltdíjas lányok”.

A videoklip itt tekinthető meg.