ABAHÁZI GROUP és a CLASSFM

2013. 02. 22.

Abaházi Csaba az énekese, frontembere és szövegírója volt a legendás SING SING zenekarnak, amely a 90-es években a legjelesebb hazai képviselője volt a könnyed, laza, bulizós rock zenének. 6 nagylemez, 1 koncert album, 2 válogatás és egy feldolgozás korong, illetve a felejthetetlen hangulatú koncertek tették felejthetetlenné a csapatot. Ki ne emlékezne az örökzöld számokra: Halál a májra, Valamiben hinni kell, Életfogytig Rock 'N' Roll, Törvények nélkül.
Bár az utóbbi években alakultak utánjátszó bandák, az eredeti hangzást, az egykori feelinget csak Csaba tudja visszaadni!  Ezért 2012-ben létrehozta saját zenekarát, az Abaházi Group-ot.
Abaházi Csaba, a róla elnevezett zenekarával végre választ ad a szakmabeliek, zenészek, újságírók és természetesen az egykori SING SING rajongók újra és újra feltett kérdésére: lesznek-e még valaha olyan jó hangulatú koncertek, mint amilyeneket annak idején csak a SING SING tudott? A válasz: IGEN!
A zenekar örömmel hív vendégzenészeket, énekeseket. Feltűnt már az Abaházi Group koncertjein Pataki Attila, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Janicsák Veca, az Animal Cannibals. Ilyenkor a csapat természetesen élőben játssza a vendég saját dalait, és jó néhány duett is elhangzik, így születnek megismételhetetlen, felejthetetlen pillanatok.
Csabát jelenleg a ClassFm kívánságműsorában hallhatjuk minden hétköznap és az Abaházi Group koncertek reklámjai is az ő hangján szólalnak meg a ClassFm reklámblokkjaiban.

Bővebb információ a zenekarról itt.

Kérjen tőlünk kedvezményes árajánlatot a zenekar fellépésére és a ClassFm reklámra ide klikkelve.