MUSIC FASHION ÚJSÁG – 35. szám – 21. századi rendhagyó reklámötletek

2015. 02. 19.

 

KÖZTÉRI SZOBROK REKLÁM CÉLLAL?

Ki ne emlékezne arra, amikor októberben egy hatalmas ember bújt ki a földből a Gresham palota előtt? A fotók és cikkek elözönlötték a médiát, a Facebook-ra pedig végtelen mennyiségben kerültek fel a vele vagy róla készült képek.
Az alkotás az Art Market részeként került erre az illusztris helyre. A hungarocellből készült Feltépve nevű szobor a Lánchídról érkezőket szemlélte és tíz napig élvezhették a látványt az arra járók. A köztéri szobrok említésekor általában a múlt századi bronz alkotásokra, lovas huszárokra szoktunk gondolni. A szobor alkotója, Hervé-Lóránth Ervin képzőművész elmondása szerint szeretné bebizonyítani, hogy a kortárs művészet megjelenhet az utcákon, köztereken is olyan formában, hogy az a mindennapi élet része legyen. Az emberek szelfizhetnének előtte, és aztán megoszthatnák az élményt másokkal is.
A kezdeményezés különlegességét fokozza, hogy a Nemzeti Kulturális Alap a Balassi Intézet és a Főváros is a szobor elkészítése mellé állt.
Európa több nagyvárosában is megjelentek az utóbbi időben az olyan óriás szobrok, melyek a ma emberét próbálják megérinteni, elérni, megszólítani. Hervé-Lóránth Ervin további alkotásával találkozhatunk Berlinben, a Collegium Hungaricum mellett áll egy közel 13 méter magas „ember” - Behemótka, és a nyári fesztivál szezonban is láthattuk több alkotását a VOLT, BalatonSound, SZIGET, Strand, BeMyLake fesztiválokon.
A művész szívesen áll olyan kihívások elé, amelyben egyedi, extrém reklámötleteket is ki tud találni és megvalósítani. Képzeljük csak el például, ahogy egy óriási, 2 méter átmérőjű csokigolyó végiggurul az Andrássy úton. :)

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Amennyiben érdekelné egy kreatív megbeszélés, kérjük, írjon nekünk ide kattintva.

 

LUNCH BEAT
TÁNCOLJ EBÉDIDŐBEN!

Az ötlet egy fiatal svéd vállalkozó, Molly Range fejéből pattant ki: Miért is ne lehetne az ebédszünetet feldobni egy kis tánccal? Egy jó DJ a csapatépítés, stressz és feszültségoldás szokatlan, de kiemelkedően hatékony módja lehet, ezért a Lunch Beat helyszínei többnyire irodaházak – azokban az országokban, ahol a mozgalom már ismert.
A mozgalom 3 éve indult el Svédországból, mára pedig végigsöpört Európán, ahol 25 országban tartanak rendszeresen rendezvényeket, és elérte az Egyesült Államokat és a Távol-Keletet is. Így Magyarország sem maradhatott ki. Az első budapesti Lunch Beat-et egy Huba utcai irodaház udvarán tartották, 2012. június 28-án.
A Lunch Beat alapvetően nonprofit szerveződés. A résztvevőknek csak annyi belépődíjat kell fizetniük, amit minden országban egy átlagos menza ebéd árához igazítanak, és így a belépődíj tartalmazza egy szendvics, illetve ásványvíz árát.
De Magyarország mindig legyen egy kicsit különlegesebb J, ezért az idei évben új ötlettel állunk elő. A Lunch Beat-ek hangulatát egyedülállóan még színesebbé és vonzóbbá tennénk azzal, hogy élő koncerteket szervezünk az események idejére. A tavaszi és nyári időszakban 8 eseményt szeretnénk megtartani.

Tervezett előadók: Punnany Massif, New Level Empire, Kállay Saunders Band, Honeybeast, Majka és Curtis, Ganxta Zolee és a Kartell, Brains, Compact Disco, Belga, Wellhello.
Tervezett helyszínek: Duna Plaza, Corvin, Mammut, Westend, Malomudvar, Kálvin téri parkolóház, A38, Barbanegra Track, StereoChef.

Videó az első budapesti eseményről az index.hu tudósításában itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze ide kattintva.

 

 


 

BUDAPEST:
THANK YOU IS KÖSZÖNÖM

Tölts el itt pár napot, és nem hogy elsőre beleszeretsz, de örökké itt akarsz majd maradni - írja a Budapest: Thank You is köszönöm címmel megjelent imázsvideó ajánlója Budapestről.
A hatperces filmben egy Budapesten élő, magyar származású amerikai srác mutatja be, miért ez az egyik legfantasztikusabb város, ahol valaha is élt. Nem megrendelésre készült, egyszerűen csak azért, mert még ilyen nem volt: romkocsmás, fürdős, fesztiválos, fröccsös, külföldi fiatalokat megszólító. Az Éclipse Fim fiatal csapata egy olyan kisfilmet akart a fővárosról készíteni, amely nem a „golyóstoll - Rubik kocka - Bartók Béla” vonallal igyekszik Magyarországra csábítani a turistákat, hanem olyan helyekkel, amelyek valóban izgalmasak, és mágnesként vonzzák a fiatalokat.
Az angol nyelvű változatot két hónap alatt több mint 250ezren nézték meg a videómegosztó oldalakon, és rengeteg cikk is megjelent róla a világhálón. Jelenleg 336ezernél tart a nézettség.
Ez a népszerűség a csapatot arra bíztatta, hogy az angol nyelvű változat után elkezdjék tervezni a francia, kínai, olasz, orosz mutációkat, illetve lehetőség szerint vidéki városok bemutatását is.
Olyan Támogatókat, Adományozókat keresünk, akik szívesen hozzájárulnának a film elkészítéséhez, tudva, hogy ezzel Budapest jó hírét visszük külföldi területekre, bízva a Magyarország felé irányuló turizmus fellendülésében. A filmben a Támogatók részére kreatív megjelenési lehetőséget tudunk biztosítani.

Az angol video megtekinthető itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
Amennyiben érdekelné egy kreatív megbeszélés, kérjük, írjon nekünk ide kattintva.


 

MUSIC FASHION KIADVÁNYOK
ELŐKÉSZÜLETBEN

A Music Fashion Kiadó továbbra is szívesen adja ki kedvenc előadóinak legújabb albumát. Egy kézzelfogható, szép grafikával elkészített lemez nemcsak tökéletes hangzást biztosít a zenehallgatáshoz, hanem minden időben nívós ajándék, gazdagíthatja a gyűjteményünket, de lehet egy céges promóció része is. Különösen, ha a CD a legkiválóbb hazai és külföldi előadók közreműködésével készül.

A közeljövőben megjelenő lemezek a Music Fashion Kiadó gondozásában:

B THE FIRST – Fesztiválpozitív (Pély Barna)
UFF – Unokáink is főzni fogják!
HUNGARIDDIM  Dióhéjban
FUNKY FEELING 2. (90.9Jazzy)
PATAI ANNA – Sosem volt
MUSIC FASHION  Selection

A lemez borítóján és az ahhoz kapcsolódó egyéb megjelenéseken (pl rádiós és Facebook hirdetés) szívesen jelenítjük meg azokat a kedves Partnereinket, akik segítik az album elkészítését.

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, az előkészületben levő lemezekről bővebb információ itt található.
Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.

 

BOLDOG NÉVNAPOT ZSUZSANNA!

A Zsuzsanna név jelentése: liliom. Ókori egyiptomi eredetű név, mely héber közvetítéssel került át más nyelvekbe. A Zsuzsanna név olyan karakter kialakulását támogatja, aki folyamatosan igényli a változást, szeret utazni, keresi az új lehetőségeket. Ez a folyamatosan aktív egyéniség nem viseli könnyen, ha egy kialakult rendszerbe kell belehelyezkednie, vagy számára unalmas, egyhangú dolgot kell csinálnia. Ezért a feladatok megoldására újfajta, a korábbinál hatékonyabb megoldásokat keres és talál. Ügyesen irányít másokat, de türelmetlen, és ha valami nem megy valakinek, akkor legszívesebben maga végezné el az adott munkát. Tehetséges lehet, mint ügynök vagy eladó, valamint szerencsés lehet a szerencsejátékokban, de jobb, ha óvatos, és nem hisz túlzott önbizalmának.
Híres Zsuzsannák: Cserháti Zsuzsa - énekesnő, Fantusz Zsuzsanna - asztaliteniszező, Fülöp Zsuzsanna - operaénekes, Horváth Zsuzsi fitnesz-modell világbajnok, Jakabos Zsuzsanna - úszó, Kertész Zsuzsa – tévé-rádiós, Koncz Zsuzsa - énekesnő, Laky Zsuzsanna - szépségkirálynő, Lorántffy Zsuzsanna - I. Rákóczi György erdélyi fejedelem felesége, Mary Zsuzsi - énekesnő, Polgár Zsuzsa - sakkozó, Tomori Zsuzsanna - kézilabdázó, Vágó Zsuzsi – színésznő. Kollányi Zsuzsanna - énekesnő

Ezzel a Gitano Nagy Laci dallal kívánunk minden kedves Zsuzsannának boldog névnapot.

 

MUSIC FASHION FEJTÖRŐ

Ha helyesen válaszolja meg a kérdésünket, kis szerencsével páros belépőt nyerhet a Garami Funky Staff zenekar koncertjére: február 28. Jazzypub.

Melyik városban volt katona Garami Gábor?

A helyes választ kérjük, hogy február 23-ig küldje el ide klikkelve.
A nyertest e-mail-ben értesítjük.

 

PROGRAMAJÁNLÓ

  • B The First - Székesfehérvár, Fezen Klub 2015. február 27.

  • Garami Funky Staff - Budapest, Jazzy Pub 2015. február 28.

  • Belmondo - Budapest, Gozsdu Manó Klub 2015. március 12. 

 

 

A Music Fashion Újság 35. számának megjelenési ideje: 2015. február 19.