MUSIC FASHION ÚJSÁG – 26. szám – Különleges gyermekműsorok és élményjátékok

2014. 06. 26.

 

MÁKOSGUBÁS ÉS A CZUTORBORSÓK
Egy kis „édesség” a gyerekeknek

Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) régi ismerősök, nagy tisztelői egymásnak, és szerencsére az útjaik 2013. nyarán keresztezték egymást. Gubás Gabi Pálfy Zsolttal közösen több gyermekműsor létrehozásában vett már részt. Az új dalokból álló gyermekalbum létrehozásához Czutor Zoltán hívta segítségül, hogy szerzőként és énekes partnerként is közreműködjön.
A cél a hagyományos akusztikus hangzás és emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene és produkció jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első számaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.
Gubás Gabi kedvessége és színpadi rutinja, Czutor Zoltán zenész-szakmai tapasztalata és Pálfy Zsolt gyermekszínházi gyakorlata a biztosítékai annak, hogy akár zenehallgatóként, akár a műsor megtekintőiként sem kell csalódástól tartania a publikumnak.

Nagy megtiszteltetés, hogy a produkció mögé állt a MikulásGyár, a Music Fashion Kiadó és az ALDI, így a MikulásGyár hivatalos lemezeként segíthetik a rászoruló gyermekeknek való gyűjtőakciót: a vásárlók a teljes összeggel hozzájárulnak ahhoz, hogy a MikulásGyár a szegénységben élő gyermekeknek segítsen.

A lemez megvásárolható a Music Fashion webáruházában: itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra ide klikkelve.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.


 

FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL

Farkasházi Réka színésznő, színház és drámapedagógus. 2006 óta több száz koncert, 3 lemezre való saját dal a kortárs gyermekirodalom gyöngyszemeiből, Kovács András Ferenc, Finy Petra tollából, egy Fonogram díj jelölés, sok-sok élmény és tapasztalat után, most megújult műsorral lepi meg a közönséget. Az élő koncerteken az egész család jól szórakozhat, nemcsak a legkisebbek: zene, tánc, játék és játszva tanulás egy koncertbe bújtatott drámajáték keretében.

  • Tündérvándor: Az interaktív koncerten Réka és a gyerekek egy elkóborolt tündér keresésére indulnak. Útközben találkoznak egy Varázsnagymamával, egy nyugdíjas Sárkánnyal, megismerhetik Csöpp Katát a tengerek lányát. A képzelet szárnyain eljutnak a cirkuszba, az állatkertbe és egy varázslatos boltba, ahol mindenki megtalálja, amire vágyik vagy.
  • Hajnali csillag peremén: Hol található a Hajnali csillag? Közvetlenül a Vacsoracsillag mellett. Hogyan lehet oda eljutni? Csakis a zene szárnyán. Egyáltalán van ott valami? Hát persze! Te meg én és persze sok-sok kaland és játék. Réka koncertjein közvetlen kapcsolatba kerül a közönséggel, a szülők is aktív részesei a zenei kalandnak, gyermekükkel együtt közös az élmény.
  • Csöpp Kata: Verses, zenés drámajáték a bátorságról. Mitől és miért félünk? Ki az igazán bátor? Hogyan lehetünk mi is hős, bátor fiúk és lányok? A kérdésekre a gyerekek adnak választ. A zene és a versek pedig elkísérik őket az úton.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra ide klikkelve.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

MESEGYÁR
Interaktív gyerekműsor kicsiknek és nagyoknak

A MESEGYÁR zenekar vidám, kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató, színes műsort kínál a közönségnek. A már jól ismert gyermek slágereket és saját dalaikat egy új, egyedi hangszerelésű, izgalmas és érdekes interaktív program keretében mutatják be. Az együttes tagjai tanult, tehetséges, gyermekszerető művészek, így a minőségi hangulat a gyerkőcöknek és szüleiknek egyaránt garantált.

A zenekar videója itt megtekinthető.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra ide klikkelve.
Kérjen tőlünk árajánlatot a zenekar fellépésére ide klikkelve.

 

SZÓRAKOZTATÓ ÉLMÉNYPARK
Nemcsak 
gyerekeknek!

A szíve mélyén mindenki örök fiatal marad, a bennünk lakozó gyermeket pedig bármikor könnyen előhívhatjuk. Az önfeledt szórakozáshoz segítséget tudunk adni olyan kül- és beltéri szórakoztató játékokkal, szolgáltatásokkal, amelyek korra való tekintet nélkül képesek örömöt varázsolni a résztvevők szívébe. A felfújható játékok és az óriás légvárpark az ország egész területén, de akár a határon túli területeken is elérhetőek, bérelhetőek.
"Mosoly orientált", szakképzett animátorok segítik a vendégek önfeledt játékát a rendezvény teljes ideje alatt. A bérelhető eszközöket, és felfújható játékokat, a legnagyobb körültekintéssel, és szaktudással üzemeltetjük.
A legkedveltebb óriáscsúszdás légvár és rodeo-bika mellett több új felfújható és szórakoztató játékkal várjuk a megrendelőinket: sport és akciójátékok, vásári játékok, versenypályák, beltéri játékok.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra ide klikkelve.
Kérjen tőlünk árajánlatot a játékokra ide klikkelve.

 

PROGRAMAJÁNLÓ
 

  • LADÁNYBENE 27 – Tata – 2014. június 28.
     
  • GARAMI FUNKY STAFF – Nemesócsa – 2014. június 28.
     
  • B THE FIRST – Keszthely – 2014. június 29.
     
  • BELMONDO – Volt Fesztivál – 2014. július 03.
 

A Music Fashion Újság 26. számának megjelenési ideje: 2014. június 26.