MUSIC FASHION ÚJSÁG – 25. szám – VOLT és SZIGET, partnert keresünk

2014. 06. 04.

 

10 ÉVES A MIKULÁSGYÁR
Idén először egész évben!

A legnagyobb nyári fesztiválok – Partnert keresünk

A legnagyobb és legelismertebb szervezett karitatív akció immár 10 éve működik és segíti a rászoruló gyermekeket és családokat. A 10. születésnapunkat szeretnénk méltó módon megünnepelni azzal a céllal, hogy idén még az eddigieknél is több gyermeknek és családnak tudjunk segíteni. A jubileum alkalmából 2014-ben megpróbáljuk egész évben aktivizálni a MikulásGyárat jó néhány nyári és őszi helyszínnel. Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az adakozás nemcsak karácsonykor, hanem egész évben jeles cselekedet, hiszen sok-sok hátrányos helyzetű család és gyermek szenved az országban, így szükség van a segítségre tavasszal és nyáron is.
A MikulásGyár első állomásként májusban a legnagyobb budapesti gyereknapon, a PlayKid-en tudott adományokat gyűjteni a Veritas Gold ásványvíz és a Queen üdítők segítségével.

A nyári hónapokban szeretnénk felkeresni a bulizó fiatal tizen-, huszon- és harmincéves korosztályt, és felhívni a figyelmüket arra, hogy foglalkozzanak a körülöttük élő szegényebb sorsú emberekkel. A legalkalmasabb helyszín, ahol a „pazarló” fiatalokat „tetten érhetjük”: a fesztiválok. Hogy a fiatalok ne érezzék „cikinek” az adományozást, az akció sikeressége érdekében a MikulásGyár megy a fiatalok helyszíneire és ott „az ő bőrükbe öltözve”, az ő nyelvükön szólva „szinte észrevétlenül” gyűjtjük az adományokat. Hozzájuk idomuló, számukra is érdekes installációval hívjuk őket a fesztiválokon a MikulásGyár 150 négyzetméteres területű helyszínére. Megkérjük őket arra, hogy ne dobják ki, vagy ne hagyják a helyszínen a fesztiválok végén a feleslegessé vált matracokat, hálózsákokat, ruhákat, hanem adják le azokat a MikulásGyár gyűjtőponton, hiszen van olyan rászoruló, akinek a számára az nem szemét, hanem még ajándék lehet.
A MikulásGyár továbbá összegyűjti azokat az üdítőket, élelmiszereket, amiket a bontott göngyöleg miatt a gyártók már nem vesznek vissza.

Ahhoz, hogy a MikulásGyár meg tudjon jelenni a két legnagyobb fesztiválon, támogató Partnert keresünk. Együttműködő Partnerünk a MikulásGyár működési feltételeinek biztosításához járul hozzá, ezzel részt vállalva a társadalmi megmozdulásban. Partnerünk a helyszíni megjelenés mellett a MikulásGyár kommunikációjában mint exkluzív támogató jelenik meg a MikulásGyár online felületein: Facebook oldal, mikulasgyar.hu, MikulásGyár hírlevél.

Ha együttműködési ajánlatunkat szeretné látni, kérjük, jelezze itt.
Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.



 

MIKULÁSGYÁR GYEREKLEMEZ
Segítsünk együtt a rászoruló gyermekeknek egész évben!

Egy kis „édesség” nemcsak gyerekeknek, meglepetés kifestővel a lemezborító belső oldalán!
A gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) első közös munkája. A cél a hagyományos akusztikus hangzás és az emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség is volt. Úgy érezték, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első dalaik több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

A lemezeladásból befolyt összeg az egész évben működő MikulásGyárat támogatja, hogy minél több rászoruló gyermeknek tudjunk segíteni!

Nagytételű céges vásárlás esetén (pl: céges ajándék a dolgozóknak) a vásárló cég bekerül a MikulásGyár exkluzív támogató partnerei közé az online kommunikációban (honlap, Facebook, hírlevél, stb.).

A lemez megvásárolható a shop.musicfashion.hu oldalon.


 

A Music Fashion Újság 25. számának megjelenési ideje: 2014. június 4.