MUSIC FASHION ÚJSÁG – 10. szám – LGT RESPECT és DISCOKINGS

2013. 09. 10.

 

LGT RESPECT – SZTÁROCK ÉS IKONOK
 

A Locomotiv GT a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. Ringasd el magad, Kék asszony, Gyere, gyere ki a hegyoldalba, Ő még csak most tizennégy, Miénk itt a tér, Mindenki másképp csinálja… és így tovább sorolhatnánk azokat a hatalmas slágereket, amiket minden korosztály kívülről énekel.

Az LGT RESPECT produkcióban az Abrakazabra zenekar kíséretében azok a hazai sztárok adják elő különböző zenei megközelítéssel színesítve a muzsikus ikonok dalait, akik maguk is az LGT zenéjén nevelkedtek:
Fedor Kyra, Galambos Dorina, Koós Réka, Veres Mónika, Bebe, Bűdi Szilárd, Czutor Zoltán, Gájer Bálint, Kocsis Tibor, Pély Barna és még sokan mások.

Kérjen tőlünk árajánlatot a formáció fellépésére ide klikkelve.


DISCOKINGS 
SZTÁROK A DISCO OLTÁRÁN

A leghíresebb disco slágerek a műfaj utánozhatatlan hazai képviselőinek lehengerlő előadásában! 2 órás élő showműsor rádiós DJ-k és énekes sztárok párbajával. 

DISCOKINGS - Hamisítatlan interaktív disco őrület!

A disco királyai és királynői: Galambos Dorina, Sári Évi, Völgyi Zsuzsi, Bebe, Bűdi Szilárd, DJ Garami Gábor, DJ Kovács Nagyember László, Pély Barna, Varga Viktor.

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
A DiscoKings Facebook oldala itt, a weboldala itt érhető el.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.


TEMESI BERCI – ON TIME

A Magyar Jazz Napján, szeptember 14-én jelenik meg TEMESI BERCI basszusgitáros, oktató, producer és zenei rendező első szólóalbuma „On Time” címmel. Az idáig 55 hazai albumon közreműködő zenész – a Music Fashion kiadó gondozásában megjelenő korongon - kilenc kellemes, smooth jazz dallal örvendezteti meg az igényes zene kedvelőit.
„Az első szólólemezem alkotásakor a célom a prémium minőség volt. Zeneileg, megjelenésében, és üzenet tekintetében egyaránt. Lehetőség, hogy megmutassam azt a mosolyt magamból, személyesebben, amit immáron 15 éve, 55 nagylemezen és megszámlálhatatlan koncerten adhattam a háttérben dolgozva lelkiismeretesen, az általam mélyen tisztelt művészek mögött” – fejtette ki első saját albuma kapcsán a gondolatait Berci, aki a hazai könnyűzenei élet kultikus nevei mellett az X Faktor, és a Megasztár tehetségkutatók legsikeresebb alakjainak is kölcsönözte zenei tudását.
Temesi Berci ARTISJUS díjas előadóművész. 2003-ban az év basszusgitárosa, „Get the answers” c. dalával 2012 őszén a Magyar Jazz Szövetség különdíjasa és az I. Smoothjazz dalverseny díjazottja.  Jelenleg az RTL KLUB televízió csatorna zenei rendezője. Az MTVA hétvégi műsorainak - Legenda, Luxor - Lotto Show, Magyarország, szeretlek! - zenei munkatársa. A TV2,“Ének iskolája” c. zenei tehetséggondozó műsor zenei munkatársa. A Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesületének elnökségi tagja, és a 2011-es ARTISJUS választmány jelöltje. A Magyar Jazz Szövetség, és az Előadói Jogvédő Iroda Egyesület jogdíjfelosztási választmány tagja.

A „Get the answers” c. dal videoklipje itt tekinthető meg.
Bővebb információért kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
A Temesi Berci Facebook oldala itt, a weboldala itt érhető el.
Kérjen tőlünk árajánlatot a jazz produkcióra ide klikkelve.


ABRAKAZABRA – PARTYZENEKAR A LEGNAGYOBB SZTÁROKKAL

Az ABRAKAZABRA zenekar 1999-ben alakult. Megalakulás előtt a tagok egy része a világ különböző színpadait, mások a Zeneművészeti Főiskola padjait koptatták. A különböző tapasztalatokat leszűrve sikerült egy jól működő fúziót létrehozni.
„Zenekarunk héttagú. Hét ember, hét különböző karakter, néha hét különböző vélemény…, de a cél közös: Mindig, mindenhol a maximumot nyújtani! Nekünk ez nem okoz nehézséget, mert imádjuk, amit csinálunk, s mint tudjuk, az ember azt tudja igazán jól csinálni, amit szeret. A fellépések utáni pozitív visszajelzések a közönségtől, vagy az általunk kísért sztároktól, boldoggá tesznek bennünket és még több erőt és lelkesedést adnak a következő feladatokhoz.”
Az Abrakazabra Magyarország egyik legsikeresebb party-zenekara, illetve a szakmában és a közönség által is legelismertebb előadókat kíséri élő koncertjein.

Sztárok az Abrakazabrával:

Charlie, Somló Tamás, Demjén Ferenc, Tóth Vera, Tóth Gabi, Tabáni István, Varga Viktor, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Auth Csilla, Majsai Gábor, D Nagy Lajos, Emilio, Feke Pál, Pély Barna, Szolnoki Péter, Roy, Koós Réka, Kovács Kati, Solymos Tóni, Zséda, Miller Zoltán, Mujahid Zoltán, Homonyik Sándor, Vincze Lilla, Varga Miklós, Szirota Jennifer, Radics Gigi, Szakos Andrea, Szulák Andrea, Balázs Fecó, Király Viktor, Hevesi Tamás, Hien.

Produkciók:

Táncdalfesztivál Anno: Koós János, Aradszky László, Kovács Kati, Bakacsy Béla, Harangozó Teri, Solymos Tóni és Soltész Rezső szereplésével.
LGT Respect: az LGT legnagyobb slágerei Bebe, Pély Barna, Szolnoki Péter, Czutor Zoltán, Gájer Bálint és Veres Mónika előadásában.
Retrománia koncert: időutazás a múltba, a legnagyobb bulidalok a 70-80-90-es évekből Roy, Tóth Vera, Szolnoki Péter, Bebe valamint Sári Évi kedvenc slágerei.

Bővebb információért kérjük látogasson el weboldalunkra: itt.
Kérjen tőlünk árajánlatot a produkcióra ide klikkelve.


TRIO A LÁ KODÁLY
KORTÁRS JAZZ ÉS KAMARAZENE

A TRIO A LÁ KODÁLY egy újszerű és üde színfolt a hazai kortárs kamarazene és a progresszív jazz palettáján.
A formáció elsődleges célja a hagyományok ápolása mellett új reflexiókat bemutatni Kodály műveire, amelyek ily módon XXI. századi nézőpontból újra felhívják a figyelmet a magyar zenére, azon belül a népzenére.
A zenekar Kodály Zoltán születésének 130. évfordulója (2012.) alkalmából kortárs zenei felfogásban kívánja feldolgozni és bemutatni az egyik legkiválóbb magyar zeneszerző és zenepedagógus műveit. Az interpretációkban teret nyer a kollektív improvizáció is, hangsúlyozva a kiindulópontot adó művek és a zenekar  által megfogalmazott új művek élő zenei szövetként való értelmezésének fontosságát.
A Kodályi témákra íródó művek egyrészt tisztelgést fejeznek ki Kodály munkássága és zenei szelleme előtt, másrészt a már ismert témákat újfajta megközelítéssel próbálja bemutatni a közönségnek.
A formáció három hangszer: tárogató, ütőhangszerek és zongora összhangjára építi a  produkciót. Nagy figyelmet fordítnak a tárogató  megismertetésére is, oly módon, hogy kortárs zenei kontextusokban mutatják meg a hangszerben rejlő zenei lehetőségeket.

A zenekar tagjai:

Oláh Dezső – zongora
Erdő Zoltán - klarinét, tárogató
Tar Gergely - ütőhangszerek

Bővebb információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: itt.
A zenekar Facebook oldala itt érhető el.
Kérjen tőlünk árajánlatot a formáció fellépésére ide klikkelve.


 


MUSIC FASHION RENDEZVÉNY CSOMAG – PROFESSZIONÁLIS ÉLŐZENE

A színvonalas és szórakoztató élőzene elkötelezettjeként irodánk megújítja különleges zenecsomag ajánlatát.
Válasszon 3 tetszőleges zenekart a Music Fashion Art & Management kínálatából és 3 x 1.5 órás igényes programot kap tőlünk olyan elérhető áron, amit sokszor mindössze egyetlen zenekar 60 vagy 90 perces műsoráért fizetne ki.
Rendkívüli ajánlatunk az őszi/téli céges, önkormányzati, karácsonyi és szilveszteri rendezvényeknek kedvez: a 3 produkció 2013. szeptember 15. és december 31. között a szabad időpontok figyelembe vételével, szétosztva különböző napokra is kérhető.

A választható zenekarok listája itt letölthető.
Kérjen tőlünk árajánlatot a kiválasztott zenekarok csomagjára ide klikkelve.


PROGRAMAJÁNLÓ

  • LADÁNYBENE 27 – Budapest Park – 2013. szeptember 11. szerda 20:00
  • BELMONDO – Ötkert, Budapest – 2013. szeptember 20. péntek 21:00
  • BELMONDO – Orosháza – 2013. szeptember 28. szombat 20:00
  • GARAMI FUNKY STAFF – Alcatraz, Budapest – 2013. október 4. péntek 21:00
  • LADÁNYBENE 27 – A38, Budapest – 2013. október 26. 20:00