GDPR hír

2018. 05. 24.

A Music Fashion Art & Management kiemelkedően fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. Ezért a személyes adatok kezelése során törekszünk arra, hogy felelősen és minden tekintetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járjunk el, és ezt várjuk el valamennyi szerződéses partnerünktől is.
Az Európai Unióban 2018. május 25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendelet szükségessé teszi, hogy módosítsuk az Adatkezelési Tájékoztatónkat. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el az abban foglaltakat. Úgy véljük, hogy a változásokkal szélesebb ellenőrzési jogokat biztosítunk a velünk megosztott személyes adatok felett és egyszerűbb lesz a hozzáférés az adatkezelésünkkel kapcsolatos információkhoz.
Az Adatvédelmi Irányelvek frissítése webáruházunkban történő vásárlás gyakorlatát nem érinti.
Ha Ön regisztrált felhasználónk, kérjük, hogy a felhasználói fiókjába belépve tekintse át az aktuális adatkezelési beállításait, illetve – szükség esetén – frissítse a személyes adatait annak érdekében, hogy adatkezelésünk pontos és minden tekintetben az Ön igényeinek megfelelő legyen.
Az Önnel való személyes kapcsolat nagyon értékes számunkra, ezért reméljük, hogy a jövőben is „ismerősként” köszönthetjük. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy a továbbiakban az adatkezeléshez nem járul hozzá, bármikor kérheti azok korlátozását vagy törlését az info@musicfashion.hu e-mail címre küldött levélben, illetve a hírleveleink láblécében található Leiratkozás linkre kattintva leiratkozhat a hírlevelünkről. Az adatkezelésünkkel kapcsolatos bármilyen további kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken vagy személyesen.