EGO SUM – A marosvásáhelyi Peron Music Tehetségkutató győztese

2018. 03. 05.

Március 3-án indult Marosvásárhelyen a Peron Music Tehetségkutató egy partnerségnek köszönhetően. A Bronx Music Egyesület, a helyi Rocksuli és a Peron Music Alapítvány együttműködésének köszönhetően a vásárhelyi Jazz & Blues Klubban nagyszerű zenekarok léptek színpadra, hogy bemutatkozzanak a diák és szakmai zsűri előtt.
A szakmai zsűriben a következők foglaltak helyet: Balázs Sziszka (Music Fashion kiadó tulajdonosa), Ördögh Nóra (színművész), Görögh Dániel (zenész- Ladánybene 27 és Kodály Sicy Jazz), Nagy Botond (újságíró). A végeredmény a két zsűri munkájának köszönhetően alakult ki.
Az első díjat a kézdivásárhelyi EGO SUM, a második hellyel járó díjat a kolozsvári Metalon, a harmadik hellyel járó díjat a marosvásárhelyi Treasondom kapta. Az Újfalusi Gábor díjat Novák Dávid dobos vehette át a Lady & The Tramps zenekarból.
Az Ego Sum októberben Budapestre utazik a Budapest Music Expora, ahol 25 Kárpát-medencében győztes zenekarral fog versengeni a 3 millió forintos fődíjért.

A Music Fashion különdíját kapta Nagy Endre gitáros a KentauRock formációból. További különdíjakat vehetett át a Relax, a Strangers, a KentauRock, a Lady & The Tramps, a Metalon, az Ego Sum, a Treasondom.